Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elemi kérdés manapság egy...

Elemi kérdés manapság egy állásinterjún irodai munkakörben hogy mennyi home office-t biztosít a cég? Megyük egyáltalán manapság olyan helyre ahol nulla HO van?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

"Szerintem ez baromság, nehogy már ennyire lusták legyünk. Én lehetnék ho-ban de nem vagyok, és ki szoktam akadni azokra a kollégákra akik már csak szökőévente járnak be az irodába. A munkahelyen kell dolgozni, azért van a munkahely"

Ne haragudj, mucika, de nem irodajáró munkakörbe vettek fel, hanem fejlesztőmérnöknek. Lefordítom neked ezt magyarra: nem a munkám része bejárni, nem azt fizetik meg, hogy bemegyek helykitöltőnek az irodába, hanem hogy megcsináljam a szakmai feladataimat gépen.

Ha nem a munkaköröd része a takarítás, azt is elvállalod a munkahelyeden? Nem? Akkor ezt minek?

2022. máj. 7. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Eleminek nem mondanám ez csak annak természetes aki eddig is ebben dolgozott. En legutóbb a papírozasnal kerdeztem. Eddig nem ilyenben dolgoztam, gondoltam ha esetleg betegség v barmi adódik.. Alkalomszerűen hatha.. Egyébként en ha csak és kizárólag olyan munkát tudnék akarnék vállalni ami nagyreszt HO ott a telefonban rakerdeznek mi a szitu minek menjek feleslegesen interjúra.
2022. máj. 7. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Masik kerdesre:megyünk mert nem tud mindenki válogatni ilyen szinten aki meg válogathat mert jól képzett munkaero az válasszon ezen szempont alapján melohelyet, szíve joga. Uccso voltam .
2022. máj. 7. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
Azért "mucika" mert nálunk a fontos emberek mind bejárnak állandóan. Persze egy távirányítású droid nem része sehol a managementnek. Egy elemző igen. Én segítem a vezetést a döntések meghozatalában, gyakorlatilag nélkülözhetetlen a jelenlétem
2022. máj. 7. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
14: jobb helyeken a managementtel se csak face2face lehet kommunikálni, a meetingek online történnek.
2022. máj. 7. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"mert nálunk a fontos emberek mind bejárnak állandóan"

hahhaahahhahahahahhahahahahahahah!!!! ember, a cégek fő döntéshozóit MÉG AZ ÉLETBEN nem láttam én se, meg kb itthon senki se személyesen!!

Az egyik Indiában a másik Izraelben a harmadik az USA_ban, a negyedik Japában....

És ők aztán FONTOS emberek, ha úgy döntenek a teljes magyar üzletágat máról holnapra offolják... pl. Csehországban 1400 embert tettek ki egy meeting után.

ember, te hol ÉLSZ?

2022. máj. 7. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

"gyakorlatilag nélkülözhetetlen a jelenlétem"

Ne felejtsd, hogy a temető tele van nélkülözhetetlen emberekkel. Lehet, hogy nélküled nehéz lenne a cégnek, de soha ne gondold, hogy nélkülözhetetlen lenne vagy a jelenléted, vagy akár te magad.

2022. máj. 7. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

A nélkülözhetetlen jelenlét az az olyan munkáknál van, hogy mondjuk takarító, vízvezetékszerelő, kukás, vízimentő.

Pont nem az irodai akármilyen menedzsernél. Melyik évszázadban élsz?

7es meg, attól, mert nem at irodában vagyok, még dolgozom...most épp ebédszünet, de nem az határozza meg a munkát, hogy elmegyek-e hozzá egy másik helyre, mint ahol lakom.

2022. máj. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!