Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mindig velem történik...

Miért mindig velem történik ilyen?

Figyelt kérdés

A párom szerint már ténylegesen bevonzom az ilyen eseményeket, mert vele soha nem történt ilyen. Kereskedelemben dolgozom 4 éve. Viszont egyik helyemen sem tudtam 3-4 hónapnál tovább maradni. A vásárlók, a kiégett kollégák és a házsártos/ munkakerülő főnök miatt. Most sincs ez másképp. 2. Napja vagyok ennél a cégnél. Az első napomon egy öregasszony kikészített. 1 órán keresztül segítettem neki. Behozott egy gyufás skatulyába rgy borotva pengét. Ránézésre talàn gilette lehetett. Kérdeztem tőle, hogy milyen borotvához van? Erre azt mondta nem tudja mert a férje használja. Mondom jól van, kivettem belőle ( rossz állapotban volt és megvàgta egy kicsit az ujjam oldalát, de nem volt nagyon durva, csak a fene tudja kihasználta és nem akarok semmit sem elkapni, ezen is kiakadtam de nem mutattam ki.) hozzámértem ahhoz amit árulunk, az egyik méret stimmelt. 8 db-os kiszerelés volt, de neki az drága. Olyan 4 ezer lehetett, inkabb vett egy új borotvát amiben volt egy plusz penge. Erre még húsz percig olvastatta fel velem mi van ráírva mert , nem látja. Aztán még ezek után, neki nappali/ éjszakai arckrém kellett de olyan ami akcióban van és fedi a májfoltokat. A helyét is tudta az öregasszony meg az eredeti árát. Mivel új vagyok és, kb. kétszer jártam ebben az üzletben ezelőtt, nem találtam meg elsőre. Még az eredeti árát is tudta!😃 De ő ilyet nem lát! Olvassam fel neki az összeset… Aztán Eljutottunk oda, hogy elfogyott. Erre, keressek neki a raktárba. Ebben a pillanatban betalált egy másik öregasszony is!! És szinkronban, hogy mit akarnak, és hogy most azonnal kellene neki!😃 Most nevetek, de akkor sírni tudtam volna. :D Volt még jópár dolog. Az egyik az , hogy egy kollégám sem jött oda hozzám. Míg én próbáltam segíteni az üzlet egyik végében a nèniknek, addig ők elől pakoltak. Aztán jött hátra a főnök, hogy kibeszélnek mert nem mentem oda bemutatkozni!!! Mondtam neki, hogy én nem is tudtam, hogy ott vannak, hiszen nem láttam őket. Ők meg nem jöttek oda hozzám. ( Ők voltak a délutánosok). Aztán meguntam odamentem bemutatkoztam, határozottan. Erre van egy csaj. Nagyon bunkó volt, végig mért erre úgy fogott kezet, hogy megszorította a kezemet. Jóformán kiabált velem közbe, hogy nem járja, hogy nem megyek oda hozzá, meg mi egymás. Ekkor jöttem rá, hogy ő indította el a dolgot.

Ma gyomorgörccsel megyek. Szivem szerint mennék a francba innen.

Hogy lehet bírni a kereskedelmet?

2022. máj. 4. 06:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok helyesírási hibáért! :))
2022. máj. 4. 06:35
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Van, akinek nem való. Neked sem. Mert itt veled van a baj. Keress mást. Itt határozottnak, harsánynak kell lenni, anélkül, hogy vevővel bunkó lennél.

A kis kolleginát meg leugatni kellett volna határozottan, visszaszorítani a kezét, és megmondani, hogy nem láttad őket. Csak azt lehet baszogatni, aki hagyja. Te hagyod. Nem bevonzod ezeket, hanem egyáltalán nem neked való ez.

2022. máj. 4. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek az első válaszolóval

Kereskedelemben és vendéglátásban dolgozom 10 éve.

Itt talpraesettnek és határozottnak kell lenni stb

10 évemre vissza tekintve ez semmiség ami veled történt

Vannak ennél sokkal cifrább dolgok és bunkó emberek.

Én is azt gondolom, hogy más területen kellene dolgoznod

2022. máj. 4. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Állj ki magadat mellett, mert más nem fog.

Amúgy amiket az első néni annyira nem kiakasztó dolgok. A másik néninek azt kellett volna mondanod, h pillanat, épp egy másik vevővel foglalkozol.

Amúgy innentől kezdve az a jó hozzáállás, h nem foglalkozol ezzel a bemutatkozós dologgal és nem húzod be a füled-farkad. Látniuk kell, h nem mész alájuk és nem hunyászkodol meg előttük. Csak lazán.

2022. máj. 5. 01:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ott hagyhatod, de ezek kcázi semmiségek, amiket felhoztál..

Tedd félre az egód, Neked is kéne felvenned, kialakítanod egy kicsit több ellenállóképességet, szívósságot, életképessséget, határozottságot.

Én is dolgoztam boltokban, promóterként is, kedves tudtam maradni, de nem kell magad hagyni kvázi hlyére venni.. Ez olyan dolog, amiben úgy néz ki,nincs még tapasztalatod, de szerintem ezt lehet tanulni.

Nem bunkónak kell lenni, félre ne értsd, az ember maradjon kedves és jóindulatú ugyanúgy, de egyensúlyozni kell a kedves és a "nem hagyom h hülyére vegyenek" között. Ehhezpedig ennél több határozottságkell.

1. Használt pengéhez biztos nem nyúlnék.. Pláne ha megvágott, jó kis tetanusz sem biztos h felesleges lenne. A lényeg h nem fogdosnám más szirszarjait, annyi szent, akármit keres.. Ez nincs benne a munkaköridben.

Ő megmutatja, te ránézel, és vagy tudod, vagy nem, mindkettő esetben özlöd vele. Vagy magadtól ajánlod a pengés verzióval lévőt.

2. A kolléganő idióta, ezt sem kel magadra venned, de határozottan valóban közöltem volna én is, hogy nem láttam őket. Bármi egyéb, passzív agresszí dolgo is felesleges.

2022. máj. 5. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!