Karcsi022 kérdése:
Postásoknak oktatás / eligazítás és fizetés hogy megy?
Figyelt kérdés
Budapesten érdekelne, persze lehet, hogy ugyan annyi mindenhol a fizetés. Ha jól tudom, az első nap egy amolyan oktatás / eligazítás zajlik, az mennyi időt vesz igénybe? Hiszen ha jól tudom az minden új embernek kötelező. Fizetés az hogy néz ki? Ha jól tudom, van ilyen súlyonként valahány száz FT elszámolás is. Van kimondott gyalogos postás is? Annak kevesebb a fizetése? És az csak nagyon közeli címeket kap? Előre is köszönöm szépen a (kulturált, értelmes) válaszokat! :)2022. ápr. 28. 17:18
1/8 anonim válasza:
én biciklis postás voltam, 150 ezer ft összejött a nyugdíjas borravalókból de azt le kellett adni a főnöknek.
2/8 A kérdező kommentje:
Az igen, hogy le kellett adni... Én nem szólnék róla hogy kaptam és kész. :D
2022. ápr. 28. 17:51
4/8 anonim válasza:
Nálunk nem kell leadni a borravalót, nem is hallottam mèg ilyenről.
5/8 anonim válasza:
1-es, ez mikor volt 1980ban? Manapság biztos nem. Alig ad már valaki 100 forintot. Na meg honnan tudja a főnök, hogy Gizike adott, nem adott, 100 forintot adott vagy 500at?
6/8 A kérdező kommentje:
Én is furcsának tartom, hogy le kell a borravalót is adni... :D
2022. ápr. 29. 09:29
7/8 anonim válasza:
Nem kell leadni, viszont ha jó helyen vagy, havi 150 most is megvan jattban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!