Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mással is volt/van ilyen hogy...

Mással is volt/van ilyen hogy "mert nem úgy néz ki" és furcsán néznek rá az ott dolgozók?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 22 éves és hivatalos helyen dolgozok. Itt az ügyintézők nagy része nálam jóval idősebb (30-40-50 évesek) köszönni sem köszönnek. Nagy részük nő. Nagyon fiatalnak nézek ki, és van hogy összesúgnak a hátam mögött. Volt egy rosszindulatú nő, aki megjegyezte hogy "ide ilyen kislányokat is felvesznek?" Meg én biztos valakinek a valakije vagyok. Persze vannak barátságos nők is, akikkel jóba vagyok. De sokan furán néznek rám. Egyébként a munkámmal megvannak elégedve, csak gondolom nem tudnak komolyan venni hogy nekem bármiféle komoly tudásom is lenne.

2022. ápr. 28. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Hivatalos helyen. Ez aranyos :D

Na, hát "hivatalos" helyen szokj hozzá az ilyen beszólásokhoz. Ezek nem rosszindulatúak, csak szúrkálódások. Az újakat szokták a régiek piszkálni, vagy megszivatni.

"Ide ilyen kislányokat felvesznek?" Erre kapásból rá kell vágni, hogy "ilyen vének még nincsenek nyugállományban?"

Vedd a lapot és kezeld lazán. Ez csak egy munkahely. Végezd el jól a munkád, ahogy írtad is, a többi nem számít. Ha valaki belédcsípj, csipj neki vissza te is.

26\N

Szintén ilyen környezetben

2022. ápr. 28. 11:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mondom de az ilyen kislányok szoktak olyan szorgalmasak, ambiciózusak lenne hogy kis túlzással mondhatom emiatt is jöttem el szégyelltem hogy a budos életben nem leszek ilyen lelkes, motivalt. Nyugi egyébként, vszinuleg irigyek.
2022. ápr. 28. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan venni, komoly tudás? Ugy le fogod őket pipalni hogy csak pislognak nem győznek utolérni! (utolsó)
2022. ápr. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!