Miert nem hivnak vissza sehonnan csinos szep 23 eves lanykent? Semennyi onzbizalmam nincs mar...
Masok azt monjdak csinos vagyok es szep. Sok helyre elmegyek ahova pultost vagy felszolgalot keresnek, kis beszelgetes utan vegul elkerik a szamom es ennyi...soha nem hivnak. Pedig mar direkt megfigyelem az ott dolgozokat, van egy par igenytelen is..es olyan rosszul esik ha egy igenytelen not felvesznek, mi az amiert engem nem?
Tapasztalatom is van.
Es annyira elkeserit meg minden ombizalmam elveszi. Ma egy helyen egy indorito 50es asszony volt a pultos, nem vennék tole enni eskuszom. Es ot felveszik? Bennem mi olyan nagy hiba van hogy ha még egy olyat is felvesznek engem nem?
Én nem tartom magam csinibabának, egyszer dolgoztam csak előtte étteremkonyhán, de normális volt a stílusom és felvettek pultosnak is. + Mellette még pizzát is ki kellett vinnem kocsival ha volt rendeles. Pultozással egyidőben :D
Lehetsz akármilyen cukorbogyó, ha van nálad talpraesettebb, vagy normálisabb stílusú és modorú ember, aki jobban illik a vállalkozás imázsába...
Ha a szépségeddel akarod megfogni, akkor menj modellnek, egyéb esetben minden munkahelyen azt fogják nézni hogy vajon elfogod tudni-e végezni a munkát.
Egyébként látszik már az írásodból is hogy mennyire utálatos és felszínes vagy.
Én is csinibaba vagyok egyébként, mindig kiöltözök meg sminkelek. De tudják hogy eltudom végezni a munkát. Szóval én csak a szépségre nem alapoznék a helyedben... lesza.rják magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!