Havi 200 000 ft- fizetéssel meg lehet élni ?
5 Es Erdelyben is 1500 forint egy kilo cukkini?🤣 160 ezer forint egy nem lepukkant, felszerelt alberlet olyan kornyeken, ahol nem keselnek meg ejszaka? Most lattam egy napi 4 oras takarito allast, arra irtak 120 ezer forintot.
En 300 ezret keresek Budapesten, sajat lakassal es igy is rosszul vagyok az araktol, lassan ez a fizetes sem er kb semmit.
A 200 ezer jo, ha otthon laksz kb es maximum a sajat kajadra, berletedre vagy kocsidra kell koltened belole. Alberlet szerintem eselytelen, maximum ha lakotarsakkal elsz.
Ha a szüleiddel laksz, akkor simán😄. Ha albiban, mondjuk Budapesten akkor már szinte lehetetlen éhezés nélkül. Ha saját lakásod van, hitel nélkül akkor is nehéz éhezés nélkül, főleg ha fiatal vagy és mennél erre-arra, szórakozni.
Sokmindenre nem telik ennyi pénzből.
Nézd, ha van két gyerek, akiket egyedül nevelsz, albiban, az orvosi költség valamiért 50 ezer havonta, stb. akkor nem elég.
Ha mamahotelban élsz szingliként, és nem kell leadnod egy fillért sem, akkor elég tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!