Rögtön a mélyvízbe dobtak, hányingerem van úgy szorongok, mit tegyek?
Felajánlottak egy titkárnői állást, azonnali kezdéssel mert nem volt ember és rám gondoltak.
Lényegében semmit nem magyaráztak el, de már kapom a napi 30 emailt a tárgyalásokról, hogy kérdezzem meg ezt, azt, ennek írjak annak írjak és senkit nem is ismerek, még irodám sincs, azt csütörtökön mutatják meg.
De már elvárás, hogy menjek be dolgozni holnap, de még nincs irodám, szóval lehet majd haza küldenek mégis home officeba aznap, ott helyben kiderül.
Ilyenek vannak. Vagy írok a főnöknek, hogy melyik a tárgyalóterem, ahova küldjem akit fogadni fog, és nem ír vissza.
Körbe sem vezettek az épületben, azt is jövő héten fogják, de már csinálnom kell.
Ilyenkor mit lehet tenni? Én azt hittem emberségesebbek a munkahelyen. Rögtön közölték hogy ilyen meetinget szervezzek le ekkor meg ekkor, meg küldjek ki emaileket de nem adták meg kinek, hanem, hogy kérjem el Gézától, de azt se mondták milyen Gézától. Tudják, hogy nicns tapasztalatom, úgy vettek fel.
Konkrétan már most lefogytam a stressztől.
Dirr, nekem is volt egy képzésszervezőnél, hogy munkanap lesz ami azt jelenti, hogy az udvaron különböző feladatokat kell megoldani. Mondom rendben, kérem a mintát mi alapján állítsam össze. Nézett rám a főnök nagy szemekkel, hogy nincs minta. Álltam ott mint a xxxxx.
De más ilyen helyzet is volt, hogy szerkesszem át a honlapot. Ehhez sem kaptam semmit. Hogy mégis? Nem is a szerkesztői poziban voltam, azt sem tudom hogy kell létrehozni az oldalt, nemhogy szerkeszetni. Én felmondtam. Lehet hogy én vagyok a szr mert nem tudtam megoldani?
Nagyon köszönöm nektek, annyira jól esik, hogy megértő mindenki.
Nos, ma beszéltem velük, hogy azért ne várják el, hogy mindent egyből tudjak, meg, hogy direkt tapasztalatlant vettek fel?
Mondták, hogy ez bizalmi állás, és bennem bízik a főnök, szóval majd segítenek.
Hát reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!