A munkaadók, cégek miért hiszik azt, hogy az embernek életcélja náluk dolgozni?
Én egyszer a jelentkezésnél beírtam csak simán, hogy most költöztem a megyébe és sürgősen kellene állás (nyilván a pénz miatt)... Úgy voltam vele, hogy most mit hazudjak? Beírtam az igazat.
Visszahívtak, de addigra felvettek egy másik helyre.
Egyébként ha a hr seeejti, hogy nagy kamu amit az ember előad, a seggnyalást esetleg a cég felé, akkor én sem értem minek? Ki nyal választékosabban?
#5 " Lidl áruösszekészítőnél nyilván nem, bár amilyen fura világot élünk, már lassan oda is kelleni fog"
Nevetni (vagy inkább sírni) fogsz, de láttam én már takarító áláshirdetést, ahová elvárás volt a motivációs levél.
Én egyébként alapból butaságnak tartom ezt. Mindössze annyit érnek el, hogy megtudják, ki mennyire sajátította el a motivációs levelek megírásának módszertanát. Vagy ha úgy tetszik: ki tud hihetőbben hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!