Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez az ember mit...

Szerintetek ez az ember mit képzelhet magáról? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy előző munkahelyemen volt egy érdekes kolléga. Egy 40-es férfiről van szó, és hát érdekes modora volt. Mondok példákat.

Egyik kolléganőnk random megszólal, hogy éhes. Erre emberünk vicces hangsúllyal ugyan de így válaszol: "akkor egyél baz**eg."

Megjegyezném, hogy akkor dolgoztam a cégnél amikor ez az egész covid elkezdődött, és volt hogy nekem is mondott szépeket.

Megy a munka, erre egyszercsak köhögtem egyet. Erre a csávó: "remélem nem vagy covidos, különben eláslak a ge*ibe". Ez így szószerint megmaradt :D

Azért nem foglalkoztam vele, mert ilyen emberekkel nem törődöm, meg csak a szakmai gyakorlatom töltöttem a cégnél.

Ti ezekre a helyzetekre hogyan reagálnátok, szerintetek is van gond a stílussal? Kinek volt hasonló sztorija?

2022. ápr. 14. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Elengedném a fülem mellett a beszólásait buta emberekkel nem érdemes foglalkozni.
2022. ápr. 14. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Akinek nincs humorérzéke, annak tényleg furcsa lehet. Részvétem, nehéz lehet így élni neked és az "okos" elsőnek is. (Kicsit fordítva ülsz a pacin édesem, nem az a buta, akinek van humorérzéke, hanem akinek nincs. Kb. mintha fogyatékos lenne.)
2022. ápr. 14. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem jófej lehet...
2022. ápr. 14. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
ezt így látatlanban eldöntöd, hogy nincs humorérzékem :D oké. egyébként relatív ki mit tart humorosnak, én az ilyesmi megjegyzéseket nem tartom annak, de különbözőek vagyunk :)
2022. ápr. 14. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ezzel inkább azt bizonyítod, hogy tapló vagy és neked nincs humorérzéked, ha szerinted ez vicces. :D Ahhoz, hogy valaki ilyeneket mondjon, már egy bizonyos szintű baráti kapcsolat kell. Persze vannak ilyen tajparasztok, akik nem értik az ilyen alapvető emberi kapcsolatokra vonatkozó elveket.
2022. ápr. 14. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az nem mindegy, hogy egy gonosz ember volt ő, vagy csak szerencsétlennek ilyen a stílusa, de amúgy ártalmatlan.

Nekem is volt egy ilyen munkatársam. De jobban megismertem, akkor jöttem rá, hogy ő jó ember, csak ritka barom módon fejezi ki magát.

2022. ápr. 14. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Most pont van egy ilyen kollégám, 40-es férfi. Mintha róla írnál :D

Mindenre van valami hülye beszólása. Szereti szívni a kollégák vérét, volt hogy megsértödtem és visszakóstoltam, de már csak nevetek rajta. Szerintem nem képzel magáról semmit, többnyire az ilyen embernek valami problémája van. Megkeseredett, ezért ilyen. Vagy egyszerűen feltűnési viszketegsége van.

2022. ápr. 14. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez tragarkodas semmi vicces nincs benne.
2022. ápr. 15. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!