Mostanában baromi képzettnek vagy protekciósnak kell lenni, hogy el tudjak helyezkedni?
Hülyeség. Mostanában kezdtem el nyitni az álláskeresés felé (nem keresek aktívan, csak egy-egy hirdetésre jelentkeztem, ami random szembejött velem és érdekes volt, illetve ismeretségi körben említettem) és az a tapasztalatom, hogy csak az nem talál állást, aki nem akar.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy annyira kétségbeesettek a cégek, hogy kis túlzással felvesznek az első interjún és konkrétan házalnak annál, aki potenciális kolléga lehet. Számomra szürreális, hogy 2 nap alatt lehetne munkám, ráadásul jó munkám és úgy kell kérnem, hogy legyenek kicsit türelemmel, mert az aznapi másik interjúm még szeretném végigülni....
Szar tucatmelót máról holnapra lehet találni. Itt van mellettem egy zöldségnagyker, csomagolót raklapozót bármikor azonnal felvesz. Ma odamész holnap kezdesz.
Na de oda meg megy az akinek 6 anyja volt. hajnali 4kor nyitás, kézi béka, ordibálás, egerek stb..
Na ilyen melók vannak.
De normális melót nekem tavaly pontosan 8 hónapomba került felhajtani.
Ez sem igaz. Közgazdászokért, fejlesztőkért is kapkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!