Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Iroda vagy kijárós szervizes?

Iroda vagy kijárós szervizes?

Figyelt kérdés

Egy irodában dolgoznál vagy mászkálnál es szervizesként dolgoznál?

Van tapasztalatod esetleg mindkettőben?

2022. márc. 28. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Irodában.

Mászkálással az a baj, hogy ahol élek nagyon nagyon gond a parkolás. Így mászkálósként az egész arról szólna, hogy hol van már végre egy parkolóhely. Nem akarom ezzel tölteni az egész napomat. Bőven elég így is mindennap minimum kétszer ezzel foglalkozni.

2022. márc. 28. 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:
De például ha cégekhez kell kimenni szervizt végezni ott van hely, szerintem az úgy nem rossz
2022. márc. 28. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen cégekhez? Én is irodában dolgozom egy cégnél. Nincs hely. Nincs saját udvar, saját parkoló. Utcán lehet parkolni. De hely nincs :D Kell keresgélni a környező utcákban. És sokszor egyáltalán nincs. És itt a belvárosban szinte senkinek sincs saját udvara.
2022. márc. 28. 13:51
 4/6 after stroke ***** válasza:
Én csakis a mászkálást választanám. Amikor senki se tudja, hogy éppen hol vagy. Nem bäszogat senki, stb.
2022. márc. 30. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 dolgoztál esetleg ilyenben?
2022. márc. 30. 12:28
 6/6 after stroke ***** válasza:
Igen, voltam "kijárós". 40 éve az ország TSz-einek növénytermesztési és állattenyésztési ágazatainak kompatibilizálása volt a feladatom. Később lejjebb adtam a távolságokból, és csak a megye gabonaraktárainak malmainak a minőség ellenőrzését végeztem. Főleg ez utóbbi volt a kedvemre való. Ügyes szervezéssel két nap alatt lerohantam a heti melómat, aztán mehettem haza a házamat építeni. Persze akkor még nem volt mobiltelefon, könnyebb volt eltűnni, mint manapság.
2022. márc. 31. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!