Munkahelyi kihasználás?
Szóval úgy érzem, elnyomnak, kihasználnak a munkahelyeimen. Ennek az egyik oka az lehet, hogy fiatal vagyok (24/F). Velem végeztetik el mindig a legtöbb és legkoszosabb munkát, és sokszor azt mondják, alig dolgozom..
Sokszor gondolok rá, hogy nem csinálok meg 1-1 dolgot, de a vége úgy is az lesz hogy nekem kell, mert más nem fogja, vagy szólnak éppenséggel.. Szóval úgy érzem, bár azt a fizetést kapom mint szinte bárki más, mégis nekem ténylegesen meg kell érte szenvedni, míg ők a sokkal lightosabb melót végzik és panaszkodnak. Ti szerintetek igazságos, hogy a fiatal végzi a legnehezebb/legkoszosabb munkákat, mindenre ugrik, míg a nála maximum 10 évvel idősebbek sokkal kevesebbet dolgoznak? Én mindig próbáltam a munkahelyeimen kedves, barátságos lenni. Mindig segítőkész voltam, amit látnak is.. És talán pont ezért is akarják a munka trutymó részét rám nehezíteni, mert tudják hogy nem nagyon tud ugrálni, majd ő megcsinálja. Szerintem igazságtalan ez, ahogy a fiatalokkal bánnak, vannak itt hasonló cipőben? Vagy akár felnőttek, ti mit gondoltok erről?
Mindig azt vallottam:
Ha aláírtam egy szerződést x bérért, akkor durván fogalmazok, megvettek ennyi pénzért, ennyi órára.
Én azt ledolgozom és megyek haza.
És nem érdekel más, teszem a dolgom, nem túráztatom magam, felesleges.
De soha nem én voltam sem első, sem a második, akit elküldtek..
Volt már részem benne. Fiatal férfi patikusként állandóan rám akarták sózni az 50+ kolléganők a nehezebb gyógyszeres csomagokat, amiket a magasan lévő polcokra kellett tenni és egy idő után a f@szom ki volt vele. Egy idő után már elvárás lett ebből.
Könnyen visszaélnek a segítőkészséggel az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!