Ez a miniszoknya nagyon rövid munkahelyre?
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez túlzás-e vagy még elmegy.
Front office jellegű munka, de semmi szigorú szabály nincs, csak annyi, hogy fekete alsó, fehér felső legyen rajtunk.
Én valószínű alacsonyabb vagyok, mint a modell a képen, szóval a lábam is rövidebb, így talán kicsit lejjebb ér nekem a szoknya, mint neki.
Felnőttfilm forgatásra jó,de gondolom nem arra mész,hanem munkát imitálni.
Csodálkozunk,hogy itthon minden nő qrva...
Vicc...
Szerintem nem tul rovid, kb ilyen rovid nadragot hordok munkaba, harisnyaval, ez annyiban mas, hogy nyilvan a rovidnadrag harisnya (fekete pamut) kombo nem tul szexi, de az en munkamhoz megfelel, mert kenyelmesnek kell lennie.
Irodaba siman felvennek ilyen rovid szoknyat, de valoszinuleg ezt is valami vastagabb harisnyaval, melegben amikor nem fer mar bele a harisnya, akkor rovidnadragra valtanek, valami hasonlo elegansabbra.
Aki szerint egy szoknyatol meg krva lennek ugy, hogy kozben soha nem fekszem le egy kollegaval sem, annak a velemenye meg kulonosebben nem izgatna.
Ennyi qva mellett tuti ki van éhezve a 16.-os válaszoló...
Logikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!