Holnap a kollégám munka után verekedni akar velem, hogy rendezze egy korábbi nézeteltérésünket. Szerintetek harcoljak vele?
Figyelt kérdés
#kollégák, verekedés
2022. márc. 20. 06:17
11/24 anonim válasza:
8: Szerintem elsősorban nem a kérdezőn múlik.
12/24 anonim válasza:
Mint a dedóban :D
Azt hittem hirtelen hogy egy iskolàs gyerek írta ki a kérdést.Kollégàd nincs túl magas szellemi szinten ha szerinte ez a megoldàs.
Szólj neki hogy a főnöknek szólsz,ha nem àll le akkor tényleg szólj a főnöknek.
Vagy elkap munka utàn ha gondol egyet.Mennyi primitív van a nagyvilàgban te jóég...
13/24 anonim válasza:
Áhá, ti vagytok a Vasisten Gyermekei, ugye. 😅
14/24 anonim válasza:
#11:
De, rajta múlik, csak annyit kell tennie, hogy szól a vezetőségnek, és kész.
15/24 anonim válasza:
14: Az igen, ha így dönt. De viszont az, hogy másképp rendezzék le, már nem igazán. Szerintem hiába kérné a másikat, hogy tekintsenek el a verekedéstől, beszéljék meg máshogy.
16/24 anonim válasza:
Itt csak az a gond,hogy akik így akarják a problémát megoldani,azok nem állnak le annyi miatt,ha szólva van a főnöknek. Lehet ezért kirúgják,vagy áthelyezik,és az ilyeneknek ez még olaj a tűzre. Én inkább összeszednék pér havert,és befeny8teném meló után,hogy állítsa le magát.
17/24 anonim válasza:
Ez valami kisebbségi putri gyár lehet
18/24 anonim válasza:
Mi a helyzet veled Kérdező? Válaszolhatnál hogy tudjuk melyikőtök pattintotta ki a másik állát, ki nyert vagy sikerült elintézni békésen? Remélem azért nem válaszolsz mert épp egymást támogatva sétáltok haza a sörözőből berúgva és bánva hogy előbb még majdnem leütöttétek egymást. :)
20/24 anonim válasza:
Most emiatt nem fogok tudni aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!