Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elfogadhatónak tartjátok az...

Elfogadhatónak tartjátok az otthoni munkavégzést?

Figyelt kérdés
Van több kollégám akinek ez lehetséges. viszont én ezt igazságtalannak érzem velem szemben. Ezt már többször jeleztem a főnökség felé, hogy rendeljék őket vissza az irodába, mert így igazságos.
2022. márc. 18. 13:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Külön épületben vagyunk :D
2022. márc. 18. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Te nem mehetsz el ho-ba? Miért nem? Más a munkaköröd?

Amúgy engem is zavarna a helyedben, mondjuk odáig nem jutnék, hogy szóljak is érte, bàr nàlunk soha nem volt ho és nem is lesz.

2022. márc. 18. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Akkor lenne félig-meddig jogos a panaszod, ha pontosan ugyanolyan beosztásban, pontosan ugyanolyan feladatokat láttok el. De még akkor is lehet, hogy a cég szociálisan érzékeny, és figyelembe veszi az emberek egyéb körülményeit is. Mondjuk, egyiknek kisgyermeke van, ápolásra szoruló hozzátartozója, neked meg nincs.

Ha én lennék a főnököd, első panaszkodásodnál kivágnálak a cégtől.

2022. márc. 18. 15:39
 24/30 A kérdező kommentje:

23

-as micsoda szerencse hogy nem vagy :D Elképzelem ahogy kirúgnál :D

2022. márc. 18. 15:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy elfogadható.

Mióta léteznek munkahelyek, azóta egyenlőtlenek. Minden munkakörnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.

Pl a magasabb fizetés is "igazságtalan" ilyen alapon, meg az életkor alapon járó plusz szabadnapok, stb.

2022. márc. 18. 16:03
 26/30 anonim ***** válasza:
55%

#25 vagyok

Azt viszont nem tartom elfogadhatónak, ha azonos munkakörben valakinek engedik, másnak meg nem.

(És engem speciel nem érdekelne, hogy kisgyerekes vagy hasonló. Vagy járjon mindenkinek, vagy senkinek.)

2022. márc. 18. 16:04
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Vannak munkakörök, amiket lehet otthonról végezni és vannak amit nem.
2022. márc. 18. 16:06
 28/30 anonim ***** válasza:
82%
Ahaaa, szóval dögöljön meg a szomszéd tehene is. :D tipikus...
2022. márc. 18. 16:45
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Magyarán mondva más dolgára viszket a lábad között? Nem csoda, hogy otthonról dolgoznak. Nem szeretnek a normális emberek szarkavaró, rosszindulatú emberek között dolgozni. Ha toxikus a légkör odabennt, megváltás az otthoni munkavégzés.
2022. márc. 18. 18:43
 30/30 anonim ***** válasza:
68%
ha engem visszarendelne a főnök, GLS futárral küldeném vissza a céges gépet, az azonnali felmondást pedig e-mailben
2022. márc. 18. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!