Elfogadhatónak tartjátok az otthoni munkavégzést?
Te nem mehetsz el ho-ba? Miért nem? Más a munkaköröd?
Amúgy engem is zavarna a helyedben, mondjuk odáig nem jutnék, hogy szóljak is érte, bàr nàlunk soha nem volt ho és nem is lesz.
Akkor lenne félig-meddig jogos a panaszod, ha pontosan ugyanolyan beosztásban, pontosan ugyanolyan feladatokat láttok el. De még akkor is lehet, hogy a cég szociálisan érzékeny, és figyelembe veszi az emberek egyéb körülményeit is. Mondjuk, egyiknek kisgyermeke van, ápolásra szoruló hozzátartozója, neked meg nincs.
Ha én lennék a főnököd, első panaszkodásodnál kivágnálak a cégtől.
23
-as micsoda szerencse hogy nem vagy :D Elképzelem ahogy kirúgnál :D
Persze hogy elfogadható.
Mióta léteznek munkahelyek, azóta egyenlőtlenek. Minden munkakörnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.
Pl a magasabb fizetés is "igazságtalan" ilyen alapon, meg az életkor alapon járó plusz szabadnapok, stb.
#25 vagyok
Azt viszont nem tartom elfogadhatónak, ha azonos munkakörben valakinek engedik, másnak meg nem.
(És engem speciel nem érdekelne, hogy kisgyerekes vagy hasonló. Vagy járjon mindenkinek, vagy senkinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!