Munkahelyi balhé,voltatok már így?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy egyszer csak elszakadt nálatok minden és a hónapok alatt felgyülemlő feszültséget valakin levezettétek?Akár verekedtetek vagy csak szóban?Délután dolgoztam és egy nyalis spicli gyerek aki 6 hónapja van nálunk folyamat belekötött a munkámba,minden egyes nap...Ez a hegesztés nem jó stb közben meg semmi köze hozzá.A főnök körül legyeskedik egész nap, aztán ma kaja szünet után mikor mentem vissza láttam hogy az én helyemen nézelődik és belerondított a munkámba..Na itt kattantam el és felraktam a falra beismertem hogy túlreagáltam mert elég erősen nekivágtam egyből szaladt a főnök is oda és csak annyit mondott hogy menjek haza holnap műszak elején egyből az irodájában találkozunk hárman..9 éve dolgozok itt és szeretem senkivel nincs bajom mindenkivel jóban vagyok de egy ember miatt nem akarom hogy kirúgjanak és más melót se akarok keresni.2022. febr. 28. 22:20
1/5 anonim válasza:
Mivel 9 éve ott vagy és nem volt eddig gond, nagy eséllyel most sem fognak kirúgni. Elmondod hogy folyamatosan feszültséget keltett, leszólta a munkád, belekötött mindenbe és egy idő után így jött ki. Elismered hogy hibáztál, legközelebb nem így intézed.
Máskor szólj a vezetőségnek a helyzetről és mondd hogy tegyenek valamit. Jobb esetben az ilyen kis féreg behúzza fülét-farkát utána.
2/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, de tedd hozzá, hogy a tartós kötözködést azzal tetézte, hogy rajtakaptad, amikor a munkádba akart rondítani, hogy bizonyítékokat gyártson.
3/5 anonim válasza:
Létező dolog az, hogy egy embert kirúgnak, ha nem tud kijönni a munkatársaival. Te 9 éve vagy ott, valószínűleg nem veled van a probléma.
4/5 anonim válasza:
Szerintem először is nyugodj meg, még ha nehéz is volt hasonló tapasztalatom ilyen tipiikus rosszmájú nyaliskodó balekokkal, és te húzod a rövidebbet, ha "kiállsz" magadért. Beszélj a főnökkel régóta ott dolgozol, feltételezem nem volt veled semmi probléma szóval eléggé adja magát a helyzet. Sajna nem megoldás az erőszak, sőt csak rosszat szül ilyen helyzetekben. Próbálj minél higgadtabb lenni holnap, és sok sikert kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!