Azt hittem, hogy az egyik kollégám alkoholt iszik munkavégzés alatt, szóltam a főnöknek, megszondáztatta, és nem volt benne alkohol, viszont a srác megsértődött és bejelentette, hogy felmond mert szerinte ez tiszteletlen volt, ez az én hibám?
még ha valami targoncás vagy darus lenne, ahol tényleg életveszélyes a tütüke, de ez egy kontroller, bäszod!
fénykoromban még system admin lófäszként folyamatosan méteres cefreszaggal jártunk dógozni oszt akkora LAN partikat toltunk a cégnél hogy bokádat f*snád le...
És miért nem inkább őt kérdezted meg először négyszemközt? Egyáltalán mit törődsz a dolgaival? Mi vagy te, ÁVÓ-s?
Nálunk a controller a reportokat készíti, nem a kollégákat kontrollálja.
Tegyük fel azt a kérdést, hogy mi közöd van hozzá, hogy mennyit iszik? Mi közöd van, hogy munka után a kocsmába vagy a templomba megy-e? Te magad írod, hogy a legjobb munkaerő, akkor gondolom nem neked kell tartani a hátad és az ő munkáját helyrehozni, miközben munkaidő alatt olyan részeg, hogy a világát sem tudja. Más okot különben nem tudnék elképzelni arra, hogy beköpd.
Én sem szeretnék egy ilyen emberrel együtt dolgozni, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!