Mennyi idővel előbb érjek be a munkába?
Ha 8-16:30 ig van a munkaidő, amiből a fél óra kaja szünetet is le kell dolgozni ( amire nincs idő rendesen és a többi kolléga kinézi és beszéli azt aki leül és eszik) akkor 8óra előtt hány percel szoktatok beérni? Egy új helyen megkaptam a letolást,pedig 20percel a kezdés előbb ott voltam. Mondván hogy üzletvezető helyettesi pozícióban 7re bent kell lenni, mert annyi az előkészület. Persze néha tovább is kell maradni 15-30percel kollegalitásból műszak váltáskor, és ezeket nem fizetik ki.
Nem szeretném otthagyni ezt a helyet, de ingyen sem fogok dolgozni. Azt gondolom munka előtt 15-20 percel ha itt vagyok az bőven jó. Kinek mi a véleménye, hogy lenne jó?
tök mindegy nekünk mi a véleményünk
az újnak kell alkalmazkodnia a helyhez
vagy meg szokod vagy megxopod
Ha husz perc alatt meg tudod csinalni a munkat, amit kezdes elott elvarnak?
Sztem #2-es jol mondja. Attol fugg, h mit szeretnel a kesobbiekben.
Ha atmeneti, akkor annyival elobb menj be, ami sztem eleg.
Ha maradnal, esetleg elorelepnel, akkor meg menj az elvart szerint. Ezt tanulopenznek hivjak ebben az esetben. Inas idoszak.
7:55 kor esek be.. átveszem a cipőmet, 8:00 kor a helyemen vagyok.
Ha valaki azt mondaná, hogy menjek be fél órával előbb, azt körberöhögném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!