Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ehetsz halkonzervet a munkahel...

Ehetsz halkonzervet a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
Nekem megtiltották, mert túl büdös nekik. Amúgy heringtörzs konzerv lett volna. Szerencse hogy hoztam mást. Amúgy az ebédlőben ettem volna, nem a műhely közepén.

2022. febr. 18. 13:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha a főnököd nem volt ott, kérdezd meg tőle, hogy megeheted-e az ebédlőben a heringkonzervet.
2022. febr. 18. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha túl szagos a kajád, akkor az ablakot azért nyisd ki.
2022. febr. 18. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Vigyél fokhagymát meg pálpusztait. Vissza fogják sírni a halat. Nálunk normális kollégák vannak, mindenki külön külön felmegy kajálni, mikor megéhezik. De amugy sem szolunk bele, ki mit eszik.
2022. febr. 18. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
ha az ebédlőben eszed, akkor nincs olyan, hogy megtiltják, mert ott hadd egyen már mindenki azt amit szeretne. Viszont pl egy irodában, asztalnál, ahol a többiek intenzíven érzik a szagokat, ott biztosan megkérdezném, hogy zavar-e valakit.
2022. febr. 18. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk meg van tiltva, szabályzatban is benne van.

Nincs ablak az ebédlőn és csak 3-4 naponta jön a takarító elvinni a szemetet.

2022. febr. 18. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Mi négyen vagyunk egy műhelyben,és ott szoktunk enni.Senkinek nincs baja a hallal,halkonzervvel.Jó,azért bármit nem viszek be,pálpusztait pl.nem.
2022. febr. 18. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Ezek elvileg iratlan szabalyok. Palpusztai sajtot, nyers voroshagymat, halat es mas hirhedt buzforrast nem eszunk kozossegben.
2022. febr. 18. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki azt eszik, amit akar.

2022. febr. 18. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Ahogy 17-es írja. És vannak ételek, amiknek nem illata van, hanem szaga. Ezeket otthon kell enni,és kész.

A hal eleve megosztó étel. Sokan egyenesen undorodnak tőle. Én is hallottam már a megjegyzéseket munkahelyeken, mikor valamelyik kolléga halat evett, és érezni lehetett.

2022. febr. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!