Van olyan munkahely, ahol kétnaponta lehet menni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 16:15
1/12 grafno válasza:
Szomszéd tűzoltó. Heti 2x megy vagy 3x.
2/12 anonim válasza:
Ahol 12, v 24 óráznak. Ilyen helyeken nem kell minden nap menni, mivel ott is annyi órának kell lenni, mint akik 8 órát mennek.
3/12 anonim válasza:
Van, sőt olyan is, ahol 3 naponta.
Ezek ügyeleti jellegű helyek. Pl.: egészségügy, rendvédelem, katasztrófavédelem, őrségek, meg TALÁN az utazási cégek, mint a BKV, MÁV,...
4/12 anonim válasza:
biztonsági őröknél gyakori a 24-48-as beosztás
5/12 anonim válasza:
Igen, a váltott műszak, ahogy a #3 mondja, de nincs kőbe vésve. Én MÁV-os voltam, 300 túlórám volt évente, kösz, inkább bejárok naponta. Ahol váltott műszak van, ott sok a túlóra is sajnos, főleg a MÁV-nál... Plusz az éjszakázás gyilkos.
6/12 anonim válasza:
Sőt, 12 évet dolgoztam 24/72 programmal, és túlóra alig volt, csak az utóbbi években lett évi kb 50 óra.
7/12 anonim válasza:
Szerintem rengeteg. Minden hosszú műszakos hely. Pékségben eladó, pénzváltó, biztonsági őr, mentős, AUDI-ban egyes műszakok, minden olyan hely, ahol megegyezés vagy érdek alapján a tulajnak és/vagy a dolgozóknak így jobb és kivitelezhető.
8/12 anonim válasza:
Tegnap is voltam egy hasonló helyen interjún, megadjam az elérhetőségét? Kereskedelem.
9/12 anonim válasza:
Barátnőm cukrászdában 12 órázik.1 napot megy egyet pihen, viszont ez hétvégén is így van.
10/12 anonim válasza:
Én 10 órát dolgozom egy boltban, 2szer dolgozom, 2szer pihenőnap. Én így szeretem, sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!