Aki nem kért a munkahelyén utazási költségtérítést, az hogyan reagál akkor, ha visszanéz az eddigi megtett távra, de rájön, hogy felesleges volt ennyit utazni, nem is lesz több ilyen a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Új munkahelyre megyek, másik várost jelöltem ki célpontnak. Szörnyen rossz visszanézni, hogy a semmiért utaztam ennyit, több ilyen alkalom nem lesz. Mit csináljak a jövőben, hogy feleslegesen ne utazzak ennyit?2022. febr. 15. 22:53
11/13 anonim válasza:
Nem sokáig voltam ezen a munkahelyen, de ennek más okai is voltak.
12/13 anonim válasza:
Hiaba van torvenybe iktatva, ha nem fizetnek, nem sok mindent tehet a dolgozo. Akkor felvesznek helyette helyit.
Ha dolgozni akar, le kell nyelnie a bekat.
13/13 anonim válasza:
"Hiaba van torvenybe iktatva,"
így van. Ha nem fizet a cég, hát nem fizet, aki ugrál még ki is b***ák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!