Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik ilyen munka?

Létezik ilyen munka?

Figyelt kérdés

Ahol nem a másokkal való kommunikáció a lényeg, inkább háttérmunka, megmondják mit csinálj, te meg megcsinálod. Nem pörgős, nem mosolygós, nem időre megy, nem ügyfélhívogatós, nem kell kommunikációs készség használata, és normál munkaidőben ami nem hajnali 3-tól kezdődik.

Megmondják mit csinálj, te meg megcsinálod.

Létezik ilyen valahol? Vagy ne keressem...?

2022. febr. 8. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a fordítói munkám ilyen volt :). Amúgy teljesen megértelek, én is az ilyen munkát szeretem.
2022. febr. 9. 15:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Én az angolt értem,a németet nem,de más nyelvek is érdekelnek.

A baj az,hogy érettségim nincs.

Én is gondolkodtam fordítói munkán,de nem tudom hogy hol tudnék elhelyezkedni.

Sokkal jobb lenne,semmi stressz szinte a többihez képest,stb.

Ezt el is felejtettem javasolni kérdező.

Ha valami olyan melód lenne,hogy telefonon tájékoztatod az ügyfeleket,és várod a hívásokat,az nem lenne rossz otthonról.

Valami telefonszolgáltató,vagy valami egyéb.

Az én álmom is homeoffice,csak nem a Harvard egyetemen tanultam,és nincs 6 diplomám.

Elhiszem,hogy nem egyszerű,de más sem az,és én megjártam pár helyet,beszéltem sok emberrel.

Ahhoz képest nudli lenne.

Kihasználtak minket,mint tanulók.

Tanítás helyett inkább dolgoztunk,amivel nincs is baj.

Csak a munkánk 99%-a segédmunka volt,ásás,stb.

Kiszúrták egy kevés pénzel azért a szemünket gyakorlaton,meg a sulitól is jött egy kevés.

Azért 2 hét nonstop ásás,15 perces kajaszünettel...

Nem tudom ki mennyiért csinálná,de mi kevesebb mint 20 ezerért csináltuk.

Még sorolhatnám,hogy milyen helyeken jártam,írtam már de nem részleteztem mindet,nem írtam le mindent.

Ez ki is ment a fejemből,talán mert álmodni is ritkán merek róla...

A végzettséged nem írtad le kérdező!

Az egy fontos szempont.

2022. febr. 9. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!