Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek elfogadjam ezt a...

Szerintetek elfogadjam ezt a pozíciót vagy jöjjek el?

Figyelt kérdés

Szeretnének áthelyezni egy másik részlegre a munkahelyemen, de ugyanaz lenne a feladatom mint eddig, csak más lenne a közvetlen felettesem (átszervezések miatt). Ami viszont nagy változás lenne és nagyon nem szeretném, hogy a közvetlen főnökömmel egy irodában kellene lennem. Szerintem ez nem egészséges és úgy érezném, folyamatos kontroll alatt vagyok. Mivel azon az emeleten, ahol a főnököm irodája van nincs túl sok helyiség, ezért csak a szemben lévő asztalnál tudnék ülni, de nem szeretnék.

Hogyan mondjam meg neki, hogy ne a személye elleni támadásnak vegye? Jelenleg elég jóban vagyok vele és nem szeretném, ha ez változna. Próbáltam már utalni rá, hogy nekem ez így nem jó, de úgy tesz, mint aki nem érti, mi ezzel a gond. Szerinte nem lehetünk más szinten, ha közvetlenül az ő hatáskörébe tartozó feladatokat kell csinálnom. Mit tennétek a helyemben, hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet, hogy mindenkinek jó legyen?

2022. febr. 7. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon jóban vagy vele, akkor nem kell parázni, nyilván normális főnök.
2022. febr. 7. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 2 évig ültem az akkori főnökömmel szemben, de mivel normális volt egy pillanatig se éreztem kontroll alatt magam, mert nem éreztettett semmi hasonlót. Próbáld ki, lehet, hogy csak a te fejedben létezik az egész.
2022. febr. 8. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem válik be, akkor még mindig eljöhetsz onnan. Próba cseresznye.

Egyébként még elöléptetés is lehet belőle, nem mellesleg meg azért mégis más olyan körülmények között dolgozni, ahogy a főnök is dolgozik.

2022. febr. 8. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el.

Én is a főnök mellett ültem, nem volt belőle gond.

Még előnyöd is származhat belőle mert szeretik a legközelebbi kollégát előléptetni.

2022. febr. 8. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szemben ülök a főnökömmel 8 éve.

Ennél jobb helyem nem is lehetne, a létező leghatékonyabbak vagyunk így. Ez akkor probléma, ha van takargatnivaló a munkádban, morálodban stb

2022. febr. 8. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha amúgy normális akkor nem kéne hogy problémát jelentsen,szerintem lazulj egy kicsit és nem lesz gond.Ha alapvetően jól végzed a dolgod ne stresszelj emiatt,sokkal jobb mindenkinek ha nem feszülsz be ilyen miatt,meglátszik az emberen
2022. febr. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!