Csak én lepődtem meg, hogy ennyi mindenz kapunk egy munkahelyen?
Pár hónapja új helyen vagyok, és itt heti 2x gyümölcsnap van, hoznak egy láda gyümit, kb minden napra jut belőle bőven.
Rendszeresen rendelnek tejet, kék, piros,laktózmentes, kókusz, mandula.
Müzli, granola, Lamborghini kávé, méz, cukor, só, édesítő, kakaópor, teák, citromlé, teasütemények, Gullón kekszek, savanyúságok, ketchup, mustár, majonéz, ásványvíz, colak, üdítők hasonlók korlátlan mennyiségben.
Én ezen teljesen meglepődtem, volt már 3 munkahelyem, de ilyen sehol nem volt. Ez csak nekem ilyen új? Mert furán néztek rám, hogy ezen meglepődtem.
Nem Magyarországon, de itt, ahol élek az IT vállalatok nem tudják már kitalálni mivel csábítsák el egymás programozóit. Van egy cég, ahol medence és edzőterem van, egy kastélyt vettek meg és alakították át irodává. De mindegyiknél van minimum egy playroom, ahol lehet Xboxozni, Playstationozni kikapcsolódásképp, az ilyenek mint kávé-tea alap.
Aztán persze erre rájönnek a csapatépítések, amik, ha nincs az embernek jobb dolga, családja, akkor még szórakoztatóak is lehetnek pl paintball, gocart stb.
A fizetésekkel is versenyeznek egymással. Akinek van pár éves tapasztalata az napi szinten kap megkereséseket.
A gyerekeknek is mindig kitalálnak valamit.
Fú, hát én mindig instant offoltam eddig a "gyümölcsnapos" benefites hirdetéseket, mivel a legtöbb ilyen helyen ez a valóságban annyit jelentett, hogy " xar a fizu, de van gyümölcsnap meg ingyenkávé".. :D Pároméknál is ez volt mögötte.
De ezek szerint van ahol nem csak fos fizetés mellé adják.. Ez dicséretes. :)
" xar a fizu, de van gyümölcsnap meg ingyenkávé".."
Na hát gyere hozzánk, nálunk szar a fizu és nincs se gyümölcs se kávé, de még wc papír se a mosdóban.
Ugye menniyvel jobb ez?
Előző munkahelyem multi, irodában kb 2-300-an dolgoznak, főleg IT területen.
Gyümölcsnapot a COVID vitte el, de hozott vitamintablettát. 😅 Volt kávé, tejek, forrócsoki, teák, cukor, citrom ingyen a konyhában.
Mostani helyem hatalmas multi, gyümölcsnap, teák, kávé, kakaó, tejek.
Előző előtti 250 fős multi kb, pénzügy, SSC, kisebb részben IT, ott kávé, forrócsoki, tejek és gyümölcsnap.
Első 2 munkahelyem félig-állami volt.
Egyik helyen darálós kávé volt tejekkel.
Másik helyen vihettél kávét a közös kávéfőzőhöz....
13
Számos multinál van és nemcsak szutyok fizetésekkel.
Nekem 2 év nem is teljesen munkakörspecifikus tapasztalattal bruttó 600. Azért elfogadom a teát és a gyümölcsöt is, ha az nem citrus, mert citrust nem ehetek. 🙂
13 vagyok
Igen, látom, bővítem is ezentúl a látókörömet. :)
Naa, ez tök jó.
Mondjuk én pont lesz*rnám, mert nem járok be a munkahelyemre, höhö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!