Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki nem a szakmájában dolgozik...

Aki nem a szakmájában dolgozik, mi az oka?

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 vagyok, az is elvette a kedvemet, hogy az egyik tanár megkedvelt egy beadandóm alapján, amit ő javított, soha nem is találkoztunk, de elkérte a számomat, felhívott, Messengeren is beszéltünk és beajánlott egy munkahelyre, ahol ő is dolgozik 30+ éve, csak más részlegen. Elküldtem az önéletrajzomat és még protekcióval sem vettek fel! Amikor rákérdeztem az illetőnél, aki a felettesem lett volna, hogy miért nem, csak hebegett habogott, hogy tapasztaltabb ember kell, közben nekem volt is valamennyi. Ez is lehúzott, mert ez egy olyan szakma, ahol kellenek a kapcsolatok, nekem meg még így sem ment.
2022. febr. 4. 19:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a szakmám, ennyi
2022. febr. 4. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
11: 8. vagyok, nálam is volt ilyen, hogy egy állás úgy-ahogy kinézett, lett volna "protekcióm" (vagy legalábbis ismerős, aki szólt volna 2 jó szót az érdekemben), mégsem vettek fel, mert mint kiderült, már megvolt a jelölt réges-régen, és még az intézményen belül is hazudoztak másoknak arról, hogy a meghirdetett lehetőség igazi-e vagy kamu.
2022. febr. 4. 19:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettek fel az adott helyre dolgozni mivel nincs tapasztalatom.

Hát nem is lesz ha nem tudok benne elhelyezkedni bár már nem is próbálok.

2022. febr. 4. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint a 14-esnek.

Hr terület.

2022. febr. 4. 23:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Újságírást tanultam. Baloldali/liberális lapnál helyezkedtem el, de úgy éreztem, sérti a szólásszabadséghoz való jogot az az öncenzúra, amit ott tapasztaltam (Nem írhatod le ezt vagy azt, mert akkor elveszik az állami hirdetéseket). Szóval kiléptem, és elkezdtem a légi közlekedésben dolgozni, ami a másik szenvedélyem, de nem igényelt diplomát. Ennek 2020-ban vége szakadt, jelenleg egy gyorsétteremben dolgozok, szeretnék visszatérni a légi közlekedéshez, nem tudom, mikor fog sikerülni. Nagyon örülök, hogy lehetőségem van igezi fsszopókkal találkozni, akik azt hiszik, óbégathatnek velünk csak azért, mert egy gyárban dolgoznak, vagy van szakmájuk, vagy diplomájuk, és "többre vitték", mint mi.
2022. febr. 4. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Műszakis diplomám van, de nőként sehol nem vettek komolyan vele. Még esélyt sem kaptam egy helyen sem, hogy bizonyítsam a tudásomat. Így muszáj volt más területre mennem.
2022. febr. 5. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul fizet a szakmám.
2022. febr. 5. 23:59
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

1.Szakmám: ortopéd cipész. A túl jó magaviseletem miatt ez

egy kényszerpálya volt, soha egy percet nem dolgoztam benne.

2. Szakmám: asztalos. Viszonylag jól menő vállalkozásig vittem, amit 2008 vitt a levesbe. Azóta csak hobbiszinten restaurálgatok, esetleg egy két különlegesebb dolgot gyártok.

3.szakmám?: Kamionsofőr, ez amiben jelenleg is dolgozom. A sok mártírral ellentétben én élvezem.

2022. febr. 6. 07:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fedezte a megélhetési költségeim így jobban fizető állás után néztem.
2022. febr. 6. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!