Nem unjátok a hosszú irodai munkanapokat?
2020 előtt tök jól bírtam.
Aztán jött bő 1 év home office... Azóta újra kötelező bejárnunk, durván depresszív a hangulatom és kilátástalannak érzem az egészet, lélekölőnek. A munkaidőn kívüli szabadidőm elég jelentős részével is a munkáltatóm rendelkezik így, a saját kertemet hónapokig nem nagyon látom napfényben, alig van időm kimosni a ruhákat, stb... Szóval de, újabban rettenetesen kikészít.
Pedig előtte elvoltam, mert azt hittem így működik a világ.
Na kezdődik a proli rinya.
Ezért kellett volna tanulni, meg vállalkozást csinálni, és lenne időd magadra, lenne egy párod, aki csak otthon lehetne, míg te napi pár órában keresel havi 1-5 milliót, és elvagytok.
"Ezért kellett volna tanulni, meg vállalkozást csinálni"
Ismerősöm megtette, és azt mondta annál nagyobb rabszolgaság mint a saját cég, nem létezik. MOst, ha nem jól vagyok egy telefon a cégnek hogy csá betegállomány a többit megoldják.
Ha saját cégem van kinek szólok be?
Annál szarabb mint ha aaz ember a saját főnöke, nem létezik. Taxiztam egy ideig, tudom hogy senkivel se kellett egyeztetnem mikor melózok mikor nem, mégis H-Vas toltam....
azóta alkalmazott lettem és 17.00kor kiesik a kezemből a toll és csá.
Sose vállalkoztál, igaz? :D
Amúgy én speciel nem is tudnám vállalkozóként végezni a munkám, amit (a leírtaktól eltekintve) imádok. - Közgyűjteményben dolgozok, jellegéből adódóan nem diy projekt.
Én örülnék ha a Word előtt ülve keresnék havi 400-at.
Az excelben pedig csak egy egész sort kihúzok egy egyenlettel...
Hosszú a nap,de legalább jó időben van az ember,reggel egy kávéval kel fel és nem azzal,hogy na vedd le a platórol a 150 kilós vasat...
Hasonlítsuk ezt fáradt olaj ivással,ha már a kávét hasonlítottuk össze a jó ébredéssel.
És itt megjegyzem,hogy most melót keresek,nincs ilyen vedd le a platórol a 150 kilós vasat melóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!