Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kik dolgoznak most home...

Kik dolgoznak most home officeban?

Figyelt kérdés

És mi a munkátok?

Heti hányszor kell bemennetek a munkahelyre?

2022. febr. 3. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

szoftverfejlesztő vagyok, heti 2x kell bemenni

volt pár hónap amikor nem kellett bemenni egyáltalán

2022. febr. 3. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Irodai melót végzek, kollégák is Mo-ról otthonról tolják állandó a home office a vészhelyzet miatt. Mindenki reménykedik, hogy sosem jön vissza.
2022. febr. 3. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Én már 2 éve. Könyvelő vagyok.
2022. febr. 3. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Bérszámfejtés, teljes HO jelenleg, akkor megyünk csak be ha muszáj. Ez a konkrét munkától függ, van aki hetente megy, de én szerintem nem jártam bent mióta ez a rendszer (ősszel heti kétszer bejártunk kb két hónapig).

Férjem rendszermérnök, náluk váltott hét van, sógorom netes újságíró, azt hiszem náluk is így van.

Ügyfelek közt változó, de akiknek back office jellegű munkája van, azok közt többnél is bevezették a teljes HO lehetőségét (ellátási lánc menedzsment, ügyfélszolgálat).

2022. febr. 3. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!