Hogyan oldjátok meg hogy ne örüljetek bele az irodai mindennapokban?
Ha lát a főni az ciki
Ha nem mint engem akkor hallgas zenét tolj valami kis gamet a gépen meg ilyenek .
#9:
szoftverfejlesztő vagyok, tanulom az új technológiákat, a hobbimhoz is tanulom és csinálom a dolgokat
vagy ragadjak meg 10+ éves technológiáknál és módszereknél? az a jövő szerinted? :D
Én eddig 2 helynek mondtam nemet, csak azért mert nem volt legalább heti 1 nap H.O sem.
Hülye meg nem vagyok, hogy minden nap fél6 ( + egyiknél még a túlóra mint kiderült) és érjek haza fél7-fél8.. Na persze. :)
Digitális (!) szakmában vagyok, könyörgöm, 2 éve full otthontól dolgozok.. Ez meg a 21.század..
Ugyan nem árufeltöltőként, de gyárban melóztam már 3 műszakban soron. Mentálisan annyiban könnyebb volt, hogy ott EVIDENS volt, hogy be kell menni dolgozni.
Mióta irodai melóm van, azóta marhára nem értem, hogy minek kell nekem napi 3 órát utazgatnom azért, hogy számítógépen dolgozhassak - amit otthonról is tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!