Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen helyzetben van az a...

Milyen helyzetben van az a cég amely betanított melóra óriásplakáton keres embert? Azért ennek durva költsége van, de ha már erre van pénze a cégnek, normális bérezésre miért nincs?

Figyelt kérdés

Nyomda és csomagolóipari kiszolgálókat keresnek, betanított melósokat. Óriásplakáton. Mellette persze fut a profession jobline stb kampány is.

Mégsincs emberük elég. Miért nincs? Mert olyan szar a meló és olyan gyér a bér, hogy alig megy oda új, és aki ott van az is lelép hamar.

De azért elgondolkodtató nem? Hogy óriásplakátra van lóvé meg profession kampányra is, de egy normális bérpolitikára nincs?

2022. febr. 2. 10:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
10: az adóALAPBÓL !!!!
2022. febr. 2. 11:15
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

"Mert egy betanítottunkás teljesen érthető, ha nem keres nettó 160nál többet."

Abból vonj le 20-at, na annyit kapnak ezen a csoda helyen. Egy (volt) alkalmazott.

2022. febr. 2. 11:19
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
12 Na, akkor ezek szerint te tudod melyik cégről panaszkodik a kérdező.Akkor írd meg te a cég nevét, a kérdező meg írja meg, hogy arról a cégről van-e szó.
2022. febr. 2. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Tudom hát. A cégnevet nem írom le, de anynit mondok az összes KESMA lapot az országban ők nyomják, van vagy 10 nyomdájuk az országban, hasonlóan okádék bérezéssel és körülményekkel.
2022. febr. 2. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Miért ilyen titkos az a cégnév????
2022. febr. 2. 13:21
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Bigprint gondolom, èvek óta reklámoznak plakátokon is.
2022. febr. 2. 16:38
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Csak úgy megsúgom hogy a plakátozás nagyságrendekkel olcsóbb mint több 100/1000 embernek a bérét növelni

Jelek szerint annyira nem gáz a helyzet mert ha az lenne akkor emeltek volna.Egyenlőre megteszi a kampány is.

2022. febr. 2. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én se értem a hitetlenkedőket, én Esztergom környékén élek, csomó Suzuki, Zoltek, stb óriásplakát van. Máshol ilyen tényleg nincs? :D

Amúgy gondolom olcsóbb néhány plakáthelyet bérelni, mint többszáz-többezer ember bérét növelni. Egyébként meg nem mindenhol azért keresnek embert, mert keveset fizetnek.

2022. febr. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!