Mi a megoldás? Milyen munkát vállaljak?
Előlegeztesd meg az állami gyerektartást ez legyen az első! Itt nincs apuka felé részvét. Magadat is etetned kellene, mert te látod el azt a nagyon kicsi gyereket.
Vagy add ideiglenes gondoskodásba, tartsd meg ezt a melót, vagy keress valami nagyon jól fizetőt helyette, vállalj másikat is, kuporgass tőkét, 3 évesen kiveszed, nem fog rá emlékezni és imádkozol, hogy óvodába ne legyen gebasz és megmaradjon az állásod. Önkormányzati lakásért könyörögj.
Vasalást vállalni esetleg? Olyat ahol ügyfél elviszi hozzád a vasalnivalót, vagy te mész érte. Ennek régen volt keletje nem tudom most mi van.
Hu, még eszembe jutott j én anno kaptam egy jó fülest egy családbarát munkahelyről.
A csajszi mondjuk azt mondta h nem csinálnak abból bajt ha beteg a gyerek, meg be is tudják vinni ha épp nincs aki otthon legyen vele. De nem home office-osak. Ha érdekel, elokeresem és priviben elküldöm, ha szeretnel naluk majd érdeklődni állása felől. (Bár a bölcsis még nagyon pici gondolom, ő csak azt mondta h naluk van ilyen gyerek megőrző,de 2 évesen ez meg nem játszik ugye sztem..) :/
Nyelvet beszélsz? Mert angolul pl már több ügyfélszolgálatos munkát is láttam cégektől, ahol mehetett h.o-ból a dolog.
DOBD MÁR IDE NEKEM KÉRLEK!!!!
LINK PLS
Telekomnál szoktak lenni home office-os diszpécseri melók.
Vagy kitanulsz valami szakmát és leszel egyéni vállalkozó. Már csak azért is, mert ha a bölcsiben állandóan beteg, akkor az oviban is meg a suliban is lesz, aztán még sok idő van kb 12 éves koráig, amíg otthon lehet már hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!