Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a megoldás? Milyen munkát...

Mi a megoldás? Milyen munkát vállaljak?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anya vagyok, 2 éves kisfiamat amint beviszem bölcsibe azonnal megbetegszik, emiatt 3 munkahelyről rúgtak már ki. Apuka minimális összeggel tud segíteni. Sem az albérletre nem elég, sem a gyereknevelésre. Milyen munkát tudnék vállalni, amivel keresnék havi 200-at, úgy hogy a kisfiamat ki is venném a bölcsiből, tehát itthon dolgoznék. Teljesen kétségbe vagyok esve.
2022. febr. 1. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Előlegeztesd meg az állami gyerektartást ez legyen az első! Itt nincs apuka felé részvét. Magadat is etetned kellene, mert te látod el azt a nagyon kicsi gyereket.

Vagy add ideiglenes gondoskodásba, tartsd meg ezt a melót, vagy keress valami nagyon jól fizetőt helyette, vállalj másikat is, kuporgass tőkét, 3 évesen kiveszed, nem fog rá emlékezni és imádkozol, hogy óvodába ne legyen gebasz és megmaradjon az állásod. Önkormányzati lakásért könyörögj.

Vasalást vállalni esetleg? Olyat ahol ügyfél elviszi hozzád a vasalnivalót, vagy te mész érte. Ennek régen volt keletje nem tudom most mi van.

2022. febr. 1. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Hu, még eszembe jutott j én anno kaptam egy jó fülest egy családbarát munkahelyről.

A csajszi mondjuk azt mondta h nem csinálnak abból bajt ha beteg a gyerek, meg be is tudják vinni ha épp nincs aki otthon legyen vele. De nem home office-osak. Ha érdekel, elokeresem és priviben elküldöm, ha szeretnel naluk majd érdeklődni állása felől. (Bár a bölcsis még nagyon pici gondolom, ő csak azt mondta h naluk van ilyen gyerek megőrző,de 2 évesen ez meg nem játszik ugye sztem..) :/

2022. febr. 1. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
12# Beteg gyereket egy gyerekmegőrzőbe sem fogadnak. Nem az a családbarát munkahely jelentése. Multiknál nem ritka a saját óvoda, de a beteg gyereket onnan is visszafordítják. Olvasd már el a kérdést.
2022. febr. 2. 00:41
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

Nyelvet beszélsz? Mert angolul pl már több ügyfélszolgálatos munkát is láttam cégektől, ahol mehetett h.o-ból a dolog.

DOBD MÁR IDE NEKEM KÉRLEK!!!!

LINK PLS

2022. febr. 2. 03:25
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Telekomnál szoktak lenni home office-os diszpécseri melók.

Vagy kitanulsz valami szakmát és leszel egyéni vállalkozó. Már csak azért is, mert ha a bölcsiben állandóan beteg, akkor az oviban is meg a suliban is lesz, aztán még sok idő van kb 12 éves koráig, amíg otthon lehet már hagyni.

2022. febr. 2. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs érettségim,de bepróbálkozok :DDD
2022. febr. 2. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!