Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha olyan szinten...

Mit csináljak ha olyan szinten nem bírom már a munkám hogy nagyon ki vagyok?

Figyelt kérdés
Vendéglátásba kerültem pár hónapja ez a végzettségem . Viszont ősztől szeretnék elmenni tanulni. De egyszerűen annyira nem bírom ezt a monotonitást meg semmit nem lehet tanulni, nem várnak el semmit csak megállás nélkül ugyan azt hogy komolyan mondom néha el tudnék kezdeni sírni. Átmenetileg hogy tudjam kibírni hogy ne zuhanyjak össze napközben?
2022. jan. 31. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
34%

Állj be gyártósorra.

2 óránként 5 perc pisi szünet és folyamatos csesztetés a darabszám/selejt miatt.

Majd gondold át mennyire rossz a vendéglátó...

2022. jan. 31. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de mindegyik munka monoton egy idő után. Ezért szokták azt mondani, hogy olyat tanulj, olyan munkát végezz, amit szeretsz, mert úgy legalább nem akkora teher.
2022. febr. 1. 00:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A vendéglátásnál szerintem is rosszabb a gyár. Na az tényleg monoton, ugyanazt a mozdulatsort csinálod minden nap 8-12 órában, tényleg, mintha gép lennél és úgyis kezelnek. Diákként voltam ott, hát az valami brutálisan nyírta a szervezetem, pedig nagyon egyszerű feladatom volt, de figyelni kellett. Na meg álló helyem volt, pár nap után hiába a csúcs talpbetét elkezdett fájni a térdem, a derekam. Nem is csináltam sokáig.

A vendéglátás annyival másabb, hogy ott emberekkel dolgozol, de nagyon sok a paraszt vendég.

2022. febr. 1. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!