Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is élvezi hogy már nem...

Más is élvezi hogy már nem nekik ál feljeb?

Figyelt kérdés
pár évvel ezelőttig a munkáltatók 90%-a bőven alulfizetve csicskáztatott és Istent játcva válogatott a jelentkezők közöt most meg a munkavállaló válogat cégek között és mindenhol massziv a munkaerő hiány?
2022. jan. 29. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Attól még a csicska az csicska marad. Abban meg nincs sok élvezet.
2022. jan. 29. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Ne gondold. Ha már nem lesz csak 10 szem emberük akkor is ugyan olyan magas lóról fognak beszélni mind a főnökök, mind a hr-esek. A munkaerőhián,t meg pótolják Ukránokkal. Problem solved.
2022. jan. 29. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:

jó de míg régen ezt mindenki kényszerből elviselte mert nem akart az utcára kerülni addig ma meg pofánröhögik az ilyen munkáltatót és elmegy normális céghez vagy külföldre

aki meg dolgozott már átlag ukránnak, na velük nem csinálnak meg bármit, szóval nagyon nem problem solved

2022. jan. 29. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én régen is ha nem tetszett a hely továbbáltam. Max voltam pár hónapig munkanélkülin, de mivel csak magamat kell eltartanom, kit érdekel, egy kicsit visszavettem az adóból amit levonnak havonta :D Még a válság idején is váltottam simán.
2022. jan. 29. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 1 db bruttó 210-es szar semmi irodai pozira egy hét alatt 400 pályázat jött.

400an egy helyre. Azt vesznek fel akit akarnak, egy tömegből válogathatnak és mindenkinek kuss és ott az ajtó a meglevőek közül is, hiszen itt a példa-bárkit kib***nak százak jönnek a helyükre.

2022. jan. 29. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Nyílván nem a kényelmes betanított aktatologató pozíciókról van szó hanem ott ahol valamit érő szakemberből alig van,legalábbis annyi pénzért.

Betanított robotból,0 tudású emberből mindig lesz rengeteg,de ez nem feltétlen mondható el önálló munkavégzésre képes szakemberekről,főleg hogy most aki akar igen könnyen elmegy külföldre 4-5X annyi fizetésért

2022. jan. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!