Szerintetek igaz, hogy diploma nélkül nem viszi az ember semmire?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 14:58
21/28 anonim válasza:
Szerintem sokat elárul, hogy a válaszokban többen is a kereseti lehetőségekkel példálóznak és a diplomásokat szidják... ezért kell diploma, hogy ne így gondolkozz.
22/28 anonim válasza:
A diplomasok es a vallalkozok vihetik valamire. A 8 osztalyos/erettsegis alkalmazottak nem sokra.
23/28 felkelhetetle válasza:
21 Tudod, hogy mihez kell még diploma? Ahhoz, hogy egy kérdést tudj értelmezni, a kérdés pedig arról szól, hogy egyetem nélkül lehet-e vinni valamire, igen lehet, itt szerintem senki sem szidott diplomásokat. Vagy, az hogy ezt kijelentjük már annak minősül?
25/28 anonim válasza:
23-mas Ahhoz is kell, hogy a válaszokat tudd értelmezni.
26/28 anonim válasza:
Mo.-n egy őrületesen nagy fordulat lett végre. Pont, hogy a szakmunkások, a nem diplomások élnek sokkal jobban, úgyhogy nekik áll a zászló, és nem a dipiseknek. Egy szakmai kitanulásával sokkal többet ér az ember.
27/28 anonim válasza:
Többet ér a tudás mint a diploma. Unokatestvéremnek nincs diplomája de anyanyelvi szinten beszél amerikai meg brit angolul és több irodai munkát csinál mint egy diplomás.
28/28 anonim válasza:
Az élet része, hogy néha váltani kell, első nekifutásra nem biztos, hogy eltalálod. Sok kiválóan tanuló emberből nem lesz jó szakember. A diplomával felelősséget veszel a nyakadba, amihez fel kell nőni. A pályaelhagyók jó része emiatt nem lesz jó a szakmájában. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!