Egy "egyszerű" raktárosi komissiózó állásinterjún kell többet mondanom annál, hogy lassan 1 éve nincs állásom és életben szeretnék maradni, nem pedig éhen halni?
"lassan 1 éve nincs állásom és életben szeretnék maradni, nem pedig éhen halni"
Hát azért ez egy kicsit önsajnáltatás szagú. Az jobban érdekli őket, hogy dolgozni és tanulni akarsz-e? Azt ne felejtsd el, hogy első körben a munkáltató dönti el, hogy tart-e rád igényt, avagy sem. Egy közösségbe azért vesznek fel valakit, hogy megoldja a problémákat, nem pedig azért, hogy egy újabb probléma legyen.
Amúgy hogy-hogy nem találtál egy év alatt munkát? Nekem ez fura. Ha egy sz*r munkát is találtam volna, akkor is elmentem volna dolgozni, nem pedig a s*ggem mereszteném otthon a kanapén.
Mellesleg megmondom őszintén nekem tetszik a gondolkodásod arról, hogy milyennek kellene lennie egy ideális raktárnak. A renddel és a tisztasággal kezdted a mondandódat, ami igencsak vonzó elgondolás. Én interjún ezzel kezdeném, ezt így elmondanám egy leendő munkaadónak, hogy mit gondolsz egy ideális raktárról.
Gépkezelői jogosítványod van? Targoncavezetői mindhárom kategóriából egyértelmű előnyt jelent. Korábban a munkanélkülinél lehetett jelentkezni rá, ingyenes volt a képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!