Jeleznéd-e ezt a feletteseid felé?
Ja, elég gáz a pali, de csak emiatt nem veszélyeztetném a megélhetését.
Egyszer majdcsak kifogy a sztorikból, vagy levágja, hogy senki sem kíváncsi rá.
Ha huzamosabb ideig nem áll le, akkor ja, menjél a főnökhöz, de egy hét után nem érzem indokoltnak.
De az még egyenesebb lenne, ha közvetlenül vele beszélnétek erről. Ha már most nyomott a hangulat, akkor képzeld el milyen lenne ha egyszer csak a semmiből leb..szná a főnök, hogy ne beszéljen már annyit. Akkor rátok haragudna úgy, mint most az előző munkatársaira.
éretlen, ennyi.
ne foglalkozz vele.
egy munkatárs, egy senki és kész.
#4 pedig így történt, magam se hittem el.
Hát nem tudom, szerintem akkor se normális, hogy az előző munjahelye levelezését mutogatja nekünk. Mi van, ha a miénknek is ez a sorsa?
#5: "Mi van, ha a miénknek is ez a sorsa?"
Ne irkáljatok neki cinkes dolgokat és szevasz.
Nem dolgozta még fel a sérelmeit.
A főnöknek nem kell szólni, intezzetek el egymás között.
Attól függ milyen helyről beszélünk.
Raktárban dolgozó munkásként nem hiszem, hogy releváns és fontos ilyenekkel zavarni a közvetlen főnököt.
Nagy multinál irodai munkánál már érdemes tovább adni, hogy zavar téged ez a dolog.
Rengeteg embert kirugnak multiknál, mert társaság bomlasztók, nem illenek a csapatba, szóval el fontos információ és a kollégádnak is jobb ha az elején elcsípik ezt a viselkedést és korrigálják nem majd pár hónap mulva egy értékelésen kijön, hogy a 10 munkatársából 9 utálja és ezután kérdés nélkül kirugják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!