Mennyi szabadideje van egy orvosnak?
Figyelt kérdés
Orvos szeretnék lenni (sebész), viszont szeretnék mellette rendes életet is élni, családommal lenni.
Nem sok jót hallottam az egyetem utáni életről és azon gondolkoztam, hogy lehet csak magánban dolgoznék inkább. Nem a pénzről van szó, hanem az életvitelről.
2022. jan. 15. 22:02
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez több tényezős. Kis/nagy kórházba mész, egyetemi klinikára, mekkora az ellátási terület, hány rezidens van (hány emberre oszlik a havi ügyelet) stb.
12/12 anonim válasza:
És hol fogod megcsinálni a szakképzést? Nem tudok olyan magánintézményről, ami akkreditált sebészeti képzésre. Márpedig az alaphangon 6 év...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!