Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Profession.hu-ról milyen...

Profession.hu-ról milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
Több hete jelentkezgetek itt állásokra, de csak egy cégtől jött olyan üzenet, hogy az elbírálás folyamatban. Erre ma írtam közvetlenül az egyik cégnek, és hamar jött is a válasz, amiben többek közt az is szerepelt, hogy ők nem is kapták meg jelentkezésem az oldaltól.
2022. jan. 12. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

19-es!

Ha te ott dolgoztál a Professionnél, akkor miért hagytad ott? Talán azért, mert egy fos? Vagy kirúgtak? Hova jelentkeznek 450-en? Mitől leterhelt a HR-es? Hagyjuk már! Az átlagos jelentkezőszám 26-27 körül van még az oldal szerint is.

Egyébként eddig olyan 30-40-50 hirdrtésre jelentkeztem, és mindössze 1, azaz egy helyről szóltak vissza. Az teljesen mindegy, hogy mi van az önéletrajzban (igen, ÖNÉLETRAJZ, nem CV), az az oldal hibája, hogy a jelentkezés nem jut el a munkaadóhoz, mármint a hirdetőhöz. A Professionön kívül is jelentkeztem már több álláshirdetésre, nem úgy jelentkeztem szakmunkára, hogy közöm sem volt hozzá, megfeleltem az elvárásoknak, és a legtöbb helyről vissza is hívtak. A Professionön keresztül sem jelentkeztem semmi olyanra, amire nem feleltem volna meg, mégsem hívtak vissza, csak egy helyről. A jelentkezés el sem jut a munkaadóig, ahogy valaki ezt egy korábbi válaszban már megírta. Inkább csak adathalászat marketingcélokra.

jún. 19. 11:53
 22/26 anonim ***** válasza:
28%

21-es, azért hagytam ott, mert a Profession.hu sales-ben iszonyú jó referencia és lefejvadásztak, céges autót és iszonyú jó bért ajánlottak máshol.

Nagyon fos cég lehet, amikor eljöttem 140 fő volt, most 250.

Olyan nincs, hogy nem továbbítják a jelentkezésedet, szerinted miután a cég kifizetett 150e forintot egy havi hirdetésre, akkor nem hisztizne, hogy miért nem kapja meg a jelentkezéseket? Még csak szaglásod sincs hozzá, mégis ítélkezel, nem is csodálom, hogy sehol nem állnak szóba veled.

Nekem mindenhonnan visszajeleznek, bár én idejét nem tudom mikor kellett utoljára álláshirdetésre jelentkeznem. Engem egyszerűen lefejvadásznak ha keresek állást.

Te pedig olyan szakmában dolgozol ahol sok a jelentkező, neked meg vélhetőleg annyira fos az önéletrajzon, hogy az első szűrőn is megbuksz. Ha ez több cégnél is van, akkor biztos, hogy benned lesz a hiba. Nekem eleve 10 éve nincs önéletrajzom, senkit nem érdekel, hogy 1952ben születtél kiskunlacházán.

jún. 24. 10:25
 23/26 anonim ***** válasza:
33%

Egyrészt ha NEM a Profession-ön keresztül küldöm el az önéletrajzomat, akkor általában kapok visszajelzést. A Trenkwaldernél többször is jelentkeztem, mindig vissza is hívtak, csak nem fogadtam el ilyen-olyan okokból.

Másrészt van munkahelyem, és szóba is állnak velem, de te nyilván jobban tudod. Hogyne.

Harmadrészt értek a dologhoz, de ha azt állítod, hogy hülye vagyok hozzá, akkor nyilván úgy van. Hogyne.

Harmadrészt honnan veszed, hogy egy rakás szar az önéletrajzom?

Negyedrészt hogy jön ide ez az 1952 meg ez a Kiskunlacháza?

Tehát ki ítélkezik úgy, hogy fingja sincs?

jún. 24. 11:15
 24/26 anonim ***** válasza:
34%
Az előző válasszal mi a gond? Semmi, csak a barmok lepontozzák. Ez az oldal meg a profession.hu egyforma. Egyik sem ér sokat.
jún. 25. 14:24
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

21-es/23-as vagyok

Annyira szar csak nem lehet az önéletrajzom, ha ma is megkeresett egy fejvadász, miszerint a Professionön találta az önéletrajzomat. A felkínált munka részben szakmába vág. Nyilván én is szar vagyok, mi? Hogyne. Hagyjuk!

jún. 28. 22:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez az oldal tényleg egy rakás szar.
júl. 1. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!