Gyárban ez mit jelent egész pontosan, Számítógép felhasználó szintű kezelése (Word, Excel) szerintetek nehéz lenne nekem?
Automata és félautomata gépek beállítása, kezelése számítógép használatával
Adminisztrációs feladatok a gyártás során (legyártott mennyiség rendszerbe történő felvitele, ellenőrzése)
Folyamatos minőség-ellenőrzés a termelés során
Szerintem nagyjából tudom ezeket a programokat kezelni az jó? Elég?
Nálunk annyi volt az excel, hogy be tudtuk-e csipogni a vonalkódot egy táblázatba.
Word igény annyiban kimerült, hogy a menetlevelet abban kellett megírni.
Tudom jobb helyeken erre külön program van de nálunk word és excelben volt minden.
"Adminisztrációs feladatok a gyártás során (legyártott mennyiség rendszerbe történő felvitele, ellenőrzése)"
Felhasználói szintű kezelés alatt valószínűleg azt értik, hogy legalább egy egyszerű táblázatot ki tudj tölteni, amiben a gyártással kapcsolatos adatokat vezetni tudod, és/vagy valamilyen Word dokumentumot kitölteni és kinyomtatni. Ennyi lehet.
Ha a GYIK.hu-ra fel tudsz jönni az asztali számítógépedről, az már jelzi azt, hogy valamennyire tudsz tájékozódni a virtuális térben. Szerintem nem lesz gond. Ha valamiben elakadnál, akkor pedig úgyis betanítanak, mert ez nekik is az érdekük. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!