Hogyan barátkozhatnèk munkahelyen?
Figyelt kérdés
Szinte csak nők vannak... Èn 27 èves fèrfi vagyok... Sajnos szűz, ez vszínű látszik rajtam, olyan èrzès mintha egy leprás lennèk.
Nem nagyon vesz senki sem èszre a munkahelyen, senki se barátkozik velem.
Hogyan barátkozhatnèk, beszèlgethetnèk vkivel? :(
2021. dec. 30. 05:55
1/6 molnarmarcell21 válasza:
Az a baj, hogy szűzként nagyon rágörcsölsz, hogy ők csajok és csak a szexre tudsz gondolni.
Próbálj meg emberként tekinteni rájuk.
3/6 A kérdező kommentje:
Ők nem tekintenek rám emberkènt... :(
2021. dec. 30. 07:12
4/6 anonim válasza:
Biztos ronda vagy azért nem,mert azt nem tudjak hogy szűz is.
5/6 anonim válasza:
#4 De igen, látjuk egy fiú viselkedesén, ha még nem volt nővel. Nekem legalábbis rááll a szemem, és eddig nem tévedtem benne. Más kérdés, hogy attól még nyilván lehet barátkozni. Kérdező, beszélgess velük, legyél kedves és vicces. Jó tanács: eleinte ne akarj túlságosan figyelmes lenni, mert nyomulásnak tűnhet.
6/6 anonim válasza:
Kezdj el disznó, hímsoviniszta vicceket mesélni. Imádni fognak.
Egyébként nők között a legrosszabb dolgozni, főleg ha irodában kell.
Mondjuk az szórakoztató amikor néha egymás torkának esnek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!