Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lehet, ha olyan munkatár...

Miért lehet, ha olyan munkatárs, akivel nem egy osztályon vagyok, sose beszéltünk, sokszor kibeszél, kritizál engem?

Figyelt kérdés

Más kollégáktól hallom sokszor vissza, hogy rólam beszélt nekik - kritizált, gúnyolódott.

Egy emeleten vagyunk, de más területen dolgozunk, a munkáinak nem függnek egymástól.

2021. dec. 29. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig volt és lesz ilyen, az efféle embereknek nem kell hozzá külön ok. A legnagyobb intrikusokkal szoktak jóban lenni az áldozatai akiknek a háta mögött megy a kibeszélés, elég "vicces" szituációkat eredményez. Pl jön veled szemben a folyosón a kibeszélő és az áldozata, tudod, hogy éppen téged beszélnek ki, sunyi lapos pillantások, csak az áldozat azt nem tudja, hogy a kibeszélő neked szokott panaszkodni pont rá.
2021. dec. 29. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, tőle kérdezd meg. Honnan van rólad információja? Borítékolom, hogy letagadja. Akkor jön, hogy a pletykálkodókkal összeereszted. Az is megéri a pénzét, aki visszamondja.
2021. dec. 29. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csináltál valamit, amivel esetleg megbántottad és így áll "bosszút"?

Férfi vagy nő az illető?

2021. dec. 29. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj bocs, most írtad, hogy sose beszéltetek, akkor a kérdésem tárgytalan. #3 voltam
2021. dec. 29. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

#2 igen, majdnem rosszabb az, aki "jó indulatúan" elmondja, hogy mit pletykál rólad az illető.

Nekem is jött egyik nap a kolléganőm, hogy jaj ezt meg ezt mondta rád az xy. Buta voltam, hogy nem kérdeztem meg, hogy oké és te erre mit mondtál neki?

2022. jan. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!