Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rusvai Miklós szerint január...

Rusvai Miklós szerint január végén indulhat az ötödik hullám? Na végre, már ideje volt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 09:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

" mert a tévében "

Milyen TV????? KI NÉZ MA TV-t? TV-m sincs vagy 10 éve,

2021. dec. 28. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Ma 9.53-nak: "Azt tudod ugye, hogy Rusvai Miklós egy nyugdíjas állatorvos?" Igen, tudom. mellette egyetemi tanár, patológus, vírusszakértő, virológus. Először kérdezz vagy olvass.
2021. dec. 28. 10:05
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem, nem vírusszakértő attól, hogy a tv-ben odarakják az interjú alá :) Vírusszakértő én vagyok phd diplomával. Kerdrzo, te, te nézed a tv-t, máskülönben nem tudnál arról, mikor hol fingik Rusvai, de látszik, hogy az 1 bites agyad csak az ilyen infókat kéoes befogadni :)
2021. dec. 28. 10:31
 14/18 A kérdező kommentje:

"Vírusszakértő én vagyok phd diplomával. "

Phd DIPLOMA figyelitek az iszonyatos ostoba baromállatot? PHD DIPLOMA!! Darwin - díjat IDE!!

Istenem....

2021. dec. 28. 10:38
 15/18 Miss Endzsi ***** válasza:
17%
Találkoztak Rusvaival szűk körben, ajánlotta az oltást a fogadónak, teljesen őszintén.
2021. dec. 28. 10:40
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Hiába oltanak ezek a hullámok csak jönnek jönnek. Akkor miért is oltassak akár 1x is?
2021. dec. 28. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Na! Ez az! Szardobálás 1000-el, igazi Gy.k. színvonal, ezt szeretem én TV helyett. Várjatok, hozom a napszemcsit és a kukoricát. 😎🍿
2021. dec. 28. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Ez ért kel midekit óltani. Én márr a hatódikat várom.

Két fàzer, két moderna, egy dzseszen, hatódik orosz lessz. Védet akarok lenni, mert bemonta a tv is, hogy HALÀLOS a virus. Egy hónaplya őnkéntessen ithól vagyok, és még az abblakot se nyitóm ki, mert a lebegő teli van virussal. Vàromm az őtödik hullàmmot. Félek nagyon.

2021. dec. 28. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!