Szívesen dolgozol napi 10.000 ft-ért Magyarországon?
De gyerek!
Nem azért álmodozok 200 nettóról,mert nem fogadnék el többet talán...
Tehát akkor hogy magyarázod meg kezdőként bárhol hogy te többet vársz mint 200 nettó?
:D
Imádom! Ez a magyar valóság!
Jön pár Pesten élő havi 400-al,jajj mit siránkoztok...
Jön a "vidéki" tehát az ország összes többi részén élő ember,aki keres havi fél misit,hogy te miért akarsz többet keresni?Minek az neked?
Jön a 20 ezer az órabérem,konkrétan az üzletkötés mestere vagyok...
És jön az,aki még véletlenül sem mond konkrétumot,egyszerűen csak idehány valamit.
Ez a kedvenc! A legintelligensebb az összes közül!
34-es!
Maga a kérdés is értelmetlen. Azt mindenki tudja, hogy vannak akik napi 10ezret keresnek, meg vannak akik többet, vagy kevesebbet. Elég egyértelmű, hogy aki többet keres, az nem szívesen dolgozna ennyiért, aki kevesebbet, az meg igen.
Jogos!
Bár én azt tapasztalom,hogy kihajtják a beled azért a napi 10-ért,és nettóban az ország sok-sok részén nem kapod meg.
Tehát keményen meg kell dolgozni azért az 1050 forintos órabérért.
Nem tudom mennyire reális,de volt egy térkép ahol minden megyénél volt egy zászló.
Ugye annak megfelelően,hogy milyen a fizu az ottani helyen,pl x megyénél most mondok valamit Szerb zászló.
Nem tudom már hol találtam.
Én már csak menekülni akarok,ha januárba felvesznek,spórolok és spuri.
Ugyanúgy kell máshol is dolgozni,de nem mindegy hogy 2000 a fizu,és 0,2 egy kiló kenyér,vagy 200 000 a fizu és egy kiló akármi a hentes részlegen a boltban 5000/kiló.
34-es vagyok.
Ti még le se bxtatok,hogy miért vagyok ilyen agyhalott?
Na ebből tudom,hogy mindannyian részegek vagytok a szilveszteri buli előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!