Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Németországban már a negyedik...

Németországban már a negyedik oltásról beszélnek? Nálunk is ez lesz? A 3. oltás már nem kérdés!

Figyelt kérdés

A kormány már be is rendelt 80 millió adag vakcinát.

A két adagból álló oltás és a frissítő oltás után negyedik adag is szükséges az új típusú koronavírus okozta betegség elleni vakcinából a kórokozó omikron nevű változata miatt a német szövetségi egészségügyi miniszter szerint – olvasható mindez az MTI-n.

2021. dec. 22. 15:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Németországban élek 4-ről még nem halottam. Nem tudom honnan szedsz ilyeneket. De jobban jársz, ha nem a híradót nézed, évek óta hazudnak. Azt mondják amit a kormány megenged nekik.
2021. dec. 22. 15:50
 2/22 anonim ***** válasza:
22%
És? Mi a probléma? Mi, 2 sinopharm, 1 phizeresek alig várjuk, hogy lehessen 4.-et kapni, mert nálunk a 3. valójában csak az első, és azóta is eltelt több mint 4 hónap. Az oltások után 4 hónappal lecsökken az antitestszint, tehát meg kell ismételni.
2021. dec. 22. 15:53
 3/22 A kérdező kommentje:

"Németországban élek 4-ről még nem halottam. Nem tudom honnan szedsz ilyeneket."

Mondjuk akármelyik netes portálról.

MADÁR!!

[link]

de ha külföldi portál kell:

[link]

meg még millió..

2021. dec. 22. 15:55
 4/22 anonim ***** válasza:
17%
És akkor mi van? Felveszed, vagy ülsz otthon, és nem engednek be sehová. Ennyi.
2021. dec. 22. 15:56
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Dw.com akkor szólj ha. De - vel végződik és német oldal közli le nem más. Köszi.
2021. dec. 22. 15:57
 6/22 A kérdező kommentje:

"és nem engednek be sehová"

Hova nem engednek be (már ahova én menni akarok)? Étterem színház mozi koncert stb? Hát ide nem megyek úgyse. a melóhelyre beengednek.

2021. dec. 22. 15:58
 7/22 A kérdező kommentje:

"Dw.com akkor szólj ha. De - vel végződik és német oldal közli le nem más. Köszi."

[link]

egyéb kérés?

2021. dec. 22. 15:59
 8/22 anonim ***** válasza:
4%
Amíg van vírus, addig oltások is lesznek. Felesleges ezen meglepődni 2havonta.
2021. dec. 22. 16:15
 9/22 anonim ***** válasza:
64%
Izraelben már nyomják a negyediket.
2021. dec. 22. 16:23
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

A sehová alatt azt értem, hogy a munkahelyre se (fizetetlen távollét) illetve az iskolába se (igazolatlan távollét).

2021. dec. 22. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!