Szia kedves! Lány vagy? Ha igen én el tartalak nem kell gyárba menned csak költözz hozzám Kőbányán vagyok Tibi 52 év , tartsd tisztán a lakást meg a makkomat ennyi a kérésem
2021. dec. 22. 13:41
12/20 anonim válasza:
2# így vérjki lenne tarhoncás. De én azt látom ha nem kell targoncáznod mehetsz be a sorra segíteni vagy pakolni..
2021. dec. 22. 18:58
13/20 anonim válasza:
Raktárosként dolgozom, a feladatom komissiózás. Maga a munka egyáltalán nem vészes, némi állóképességet igényel, de tényleg nem kell meghalni munka közben. Sokszor túl van gondolva ez a gyári munka, amint kilépsz az ajtón, nem kell munkára gondolni, nem járok be gyomorgörccsel, a fizetés sem rossz. Alapvetően elvagyok itt. A főnökségben adódnak problémák, de annyit kibírok.
2021. dec. 22. 19:53
14/20 anonim válasza:
Ha beállnék segíteni a csajoknak, akkor én kapnék nem gondolod? Én nem kaptam azokról a folyamatokról oktatást, lehet ők megmutatják, de ha már 3 selejtet csinálnék abból lehet ki is tesznek, mert mi az hogy más területről, átmentem oda, és még be is álltam dolgozni.
Elég nekem az hogy a hangjukat hallom, és a szemükbe nézhetek, szeretem őket :D
2021. dec. 22. 20:29
15/20 anonim válasza:
Ha bírod a proli mentalitást akkor könnyen be tudsz illeszkedni.
2021. dec. 25. 07:44
16/20 A kérdező kommentje:
Hát igeen eléggé “egyszerűnek” kell oda lenni és olyan munkát csinálni amihez nem kell fantázia és az utcárol behivott ember is megcsinalj😅többre tartom magam mint hogy gyárba dolgozzak nekem kicsit embertelen
2021. dec. 25. 21:07
17/20 anonim válasza:
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy gyári munkás voltál, csak az a semmirekellő, munkakerülő fajta aki 2 nap után megmenekült onnan. És most magadat próbálod igazolni, hogy a munkahely volt a rossz, nem te vagy ingyen élő. Tipikusakak a hozzászólásaid, ismerem a fajtádat.
2021. dec. 26. 19:59
18/20 anonim válasza:
Te is gyárba fogsz kikötni pedig. Vagy út széle.
2021. dec. 29. 20:18
19/20 anonim válasza:
azért egyes válaszokon jókat mosolyogtam. azért gyári munkásként olyan szavakkal dobálódzni, mint „munkakerülő”, vagy megállapítani, h a kérdező segélyből él :D azért önbizalom az van.
az, h ti gyárban dolgoztok, annyit mindenképpen jelent, h nincs olyan piacképes tudásotok, amivel el tudnátok helyezkedni egy normálisan munkahelyen. nem, a gyár nem számít annak.
ez önmagában nem lenne baj, de nem másokra kéne emiatt haragudni, olyanokra, akik teljes joggal többre tartják magukat annál, hogy egy gyárban dolgozzanak prolik között.
2022. jan. 18. 14:41
20/20 anonim válasza:
#19 Mégis vannak akik karrrierjük csúcsaként élik meg a gyári melót. Átmenetileg, amíg nincs más addig teljesen oké. Dolgoztam gyárban. Ha nem nyalsz nem jutsz előre. Olyanok voltak felettem akiktől jóval több iskolám volt aztán ott pattogtag meg játszották az eszüket. Lenézik a mérnököket meg a tanult embereket. Alig van ember akivel normális témáról tudnál beszélni. Mondjuk nem is szabad túl bizalmaskodni, mert az első adandó alkalommal ki is pletykálnak. Elég is volt az a kis idő amennyit ott voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!