Debrecen kisgyermeknevelo allas?
Nem tudja valaki esetleg hogy Debrecenben, es kozeleben nincs-e kisgyermekneveloi allas?
Szeretnek mar elhelyezkedni a szakmaban, de akarhol olvashatok akarmit sehova nem keresnek a kornyeken.. volt egy palyazat, ahova beadtam a jelentkezesem, de nem kaptam ra valaszt, gondolom nem engem választottak
Mar kezdem feladni, es ugy erzem hogy rossz szakmat valasztottam. Imadom a gyerekeket, es szeretnek mar ebben dolgozni de piciket elszomorit hogy sehol nem tudok elhelyezkedni benne.
Debrecenbe sajnos kevés a munkalehetőség.
Én ezért mentem fel Pestre. Ott mindent keresnek mindig kb.
Ha elhatározod magad akkor kezdésnek neked is ezt javasolnám. Albérlet és pesti munka. Ha a jövőben találsz Debrecenbe munkát, akkor pedig visszajössz már tapasztalattal. Könnyebben felvesznek úgy.
A szakmáddal nincs baj amúgy, csak a munkalehetőség kevés erre.
Bonyolult, de nem tudnek pestre koltozni. Sok minden kot ide.
Elkepeszto hogy ennyire nincs munkalehetoseg. Mar a siras kerulget sokszor hogy minden tanulas hiaba, mert nem tudok elhelyezkedni. Nyilvan a diplomasok reszesulnek elonyben. 2 eves okj-s kepzesem van. Sokra nem megyek vele(:
Én is vissza jöttem inkább debrecenbe és olyan munkát kerestem ami elvégezhető. Sok diplomás ugyan úgy nem talál munkát ha nincs.
Mindenesetre sajnálom. :c
Keres kitartóan és egyszer hátha szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!