Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek féltékennyé akar...

Szerintetek féltékennyé akar tenni? L

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, akivel elég jó viszonyt ápolunk, elbeszélgetünk, kisegítjük egymást, és szemmel láthatóan tetszem is neki(ami kölcsönös, és ő is látja a ezt, viszont én kapcsolatban élek). Sok nőnek tetszik.

Sokszor flörtölt előttem, aztán a minap mutatott egy lány képét, hogy ez igen, ezt lájkolja

Nem értem, féltékennyé akar tenni? Vagy esetleg nem érdeklem? Én azt látom rajta, hogy tetszem neki Kapcsolatban vagyok, nem lehet semmi, de ez most igazán elgondolkodtatott.

Csak normális válaszokat várok

2021. dec. 12. 23:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. dec. 13. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes.

Mondjuk nekem a kollégám pont az ellenkezőjét csinálta. Mindenféle jó nőkről mutogatott képet, hogy mind milyen ronda. Mondjuk nekem nem esett le a tantusz, csak amikor szingli lettem és azonnal rohant hozzám vigasztalni meg szerelmet vallani. xd

2021. dec. 13. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

Ez más, egyértelmű. A kérdezőnél más a helyzet, szerintem is csak haverként tekint rá, csak a csajnak tetszik ezért többet lát bele

2021. dec. 14. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!