Láttatok már férfit dohányboltban dolgozni?
Figyelt kérdés
Akárhány dohányboltba mentem be, ott mindig nőket láttam eladóként.
Biztos vannak férfiak is, csak ritkábbak.
2021. dec. 10. 11:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/10 anonim válasza:
5 dohányboltban jártam eddig, ebből 3ban férfi dolgozott.
De ugye nem sűrűn látogatom ezeket a helyeket, mert nem dohányzom. De ugye van ott más is nem csak cigi.
2/10 anonim válasza:
Nem, dohánybolt övé volt, de mindig ilyen fiatal pipik dolgoztak benne.
3/10 anonim válasza:
Talán kérdezd meg az idősebb korosztályt hogy mit jelent a "mutyi" szó és megérted.
4/10 anonim válasza:
Nem. De nőt sem, mert sosem voltam dohányboltban 😂
5/10 anonim válasza:
Vannak férfiak is a szakmában, persze lehet a nők többségben vannak.
6/10 anonim válasza:
Igen, a Deák téren, a metrólejáratnál van egy dohánybolt, ott férfivel találkoztam többször is.
7/10 Senior Séf válasza:
Láttam. Rövidáruboltban viszont még nem.
8/10 anonim válasza:
Az jutott eszembe, vajon milyen szakmai előmenetelen törheti a fejét egy dohánybolti eladó.
9/10 anonim válasza:
Van trafikos csoport facen, a csoport adminjai is férfiak, ők is trafikban eladók Pesten.
10/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne. Nekem az volt fura, mikor a DM-ben egy fiu pakolgatott meg kasszázott, de miért is ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!