Egy legolcsóbb lidlis tábla csoki mint céges karácsonyi ajándék nem halál sóher dolog?
A cég ezt gondolta adni karácsonyra. fejenként egy tábla csoki.
Amúgy is olyan "remekek" a bérek (minimálbér) így ezzel az ajándékkal az alkalmazottak garantáltan megbecsülve érzik majd magukat.
Most megmutatta a cég mit is érnek neki az emberei. Egy tábla legolcsóbb csokit. Mennyi is 190 ft??
Mi egy tábla milkát+1 szem szaloncukrot+egy csokimikulást kaptunk Mikulásta, karácsonyra 50 000 Ft lesz SZÉP kártyára.
(OFF:Én a saját kollégáimnak Kinder tojást adtam ma (a közepes méretűt), és még ezért is reklamáltak/meg se köszönték, borzasztó rosszul esett.)
Szóval a válaszom: igen, rettentő sóher hozzáállás, gyanítom, az általános céges mentalitás is ilyen lehet :(
A karácsony a családról szól. A munkahelyemről miért várnék bármit? Kapsz egy tábla csokit. Mi a gond?
Szerintem itt nem az adott szitu a probléma, hanem az, hogy itt neked már annyira szar, hogy egy csokiban is ellenséget látsz. Ilyenkor kell felmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!