Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják hogy rossz...

Miért mondják hogy rossz állás esetén keressek mást de ne hagyjam ott a régit még ha szar akkor se? De akkor hogy járjak interjúra? Ha 9-17 meló van?

Figyelt kérdés

Tehát van egy állás de szar.

Keresnék mást, de addig ezt ott nem hagyom míg nincs más. Annál hogy 0 ft-tal otthon maradjak állás nélkül minden jobb még egy szar meló is.

Szóval keresek mást.

Na de hogy járjak interjúra?

9-17h meló + ugye a közlekedés.

Mikor menjek interjúra? 9 előtt sehova, 17h után sehova, 9-17 meg kötött vagyok, el nem engednek, még a közértbe se szaladhatok ki 10 percre, nem még a város X pontjára interjúra.

Szabi az nincs, nem adnak ki, ha ki is adnak több hetes átfutással.

Ha engem a hétre behívnak interjúra, kkor annyi. Szabi nincs, ki nem mehetek, és senki se fog engem hajnalban /este fogadni.

Na de akkor ebből sose lesz új állás?

2021. dec. 2. 13:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

"Eddig az összes válaszoló jó tanácsot adott, "

Senki se adott értékelhető tanácsot. az nem jó tanács, aminek a következménye egy kirúgás.

2021. dec. 2. 15:04
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

21: de nem erted, hogy betegseg miatt nem rughatnak ki? Vagy ha megis akkor bepereled oket?

De tudod mit? Maradj ott es szenvedj tovabb...

2021. dec. 2. 15:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező már írt ki hasonló kérdést, nem is egyet. :-)
2021. dec. 2. 15:10
 24/35 ascelpius ***** válasza:
100%
Jelentkezz a rinya gyárba, ilyen képességgel még éjfélkor is leinterjúztatnak, olyan szinten nyomod a rinyálós szakmát
2021. dec. 2. 15:44
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus szar minden de amikor kéne csinálni valamit mindenre van kifogása csak ne kelljen kimozdulni a komfortzónából.

Nem kell 2 hét táppénzre menni,próbálj meg úgy interjút intézni hogy csütörtökre vagy péntekre essen így csak 1-2 nap kell.Olyan nincs hogy pár napért kirúgnak,ha igen akkor jobban is járnál vele őszintén.

Persze tudom ott az a kifogás hogy nem ad papírt az orvos,egyél valamit amitől tudod hogy rosszul leszel(persze ne túl durván) vagy fuss egyet hajnalban hogy megfázz.

Persze tudom ez se lesz jó,kíváncsi vagyok milyen kifogásokkal fogsz jönni

2021. dec. 2. 16:11
 26/35 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én pl. elkezdtem átismételni a Microsoft office-t, hogyha lesz irodai állás jelentkezhessek rá, addig maradok szobalány, ha azt is megunom kinézek valami más munkát, megnézem a feltételeit, alkalmazkodom hozzá és jelentkezek. Csináld kisebb lépésekben, ha te is tapasztalatlanabb vagy.
2021. dec. 2. 18:01
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

1.) azt mondod a dokinak, hogy erősen megy a hasad nem tudsz dolgozni és kiír ha felhívod aznap sőt másnapra is.

2.) 8-ra kéred az időpontot. Bent meg a) vagy kitalálsz valami kifogást ha nem akarsz előre szólni miért késtél, pl: baleset volt, nem járt akármi, be kellett vinnem a macskádat/gyereket sürgősen orvoshoz, vagy most figyelj, simán ELALUDTAL. Wow.

Vagy b) elsőre szólsz h el kell intézend vmit.

3. Ha van elég pénzed felmondasz és veszettül keresel másikat.

2021. dec. 2. 18:51
 28/35 anonim ***** válasza:
4. Nem mondasz fel, hanem rendszeresen Eljátszod az összes fentit, míg végül tényleg kirúgnak, és lesz időd interjúkra járni is. :D Szívesen!
2021. dec. 2. 18:52
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Online interjút nem tudsz megoldani edédszünetben, ha ennyire f.s.l attól, hogy 1-2 napra kiírasd magad a háziorvossal covidgyanús tünettel?
2021. dec. 2. 18:58
 30/35 A kérdező kommentje:

"

Online interjút nem tudsz megoldani edédszünetben"

És az tán tőle függ? Én döntöm el hogy online interjú legyen ráadásul pont 12kor? Nem egész véletlenül az aki interjúztat???

Most ha én feltételeket szabok hogy de online meg de 12kor meg érjen véget 10 perc alatt (ebédszünet kb 15 perc) hát akkor el is köszönnek.

Vgay tán nem így van?

2021. dec. 3. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!