Az milyen, hogy egy melóhelyen azon megy az alku, megadják-e a minimálbért, vagy még azt sem, mert a főnöknek havi 20-at jattolni kell még a minimálból is?
" Hülye, aki ott egy napnál tovább marad."
hát pedig vannak ott egy páran és nem egy napja. van aki évek óta
Erről csak az jut eszembe hogy Amerikában most megy a munkaadók körében egy elég jelentős krízis, mert az emberek simán otthagyják az ilyen helyeket. (kb 4millio ember mondott fel tavaly óta, önszántából)
Ha nem fizetik ki a minimumot a munkásoknak, konkrétan becsődölnek, mert senki nem megy hozzájuk dolgozni.
És ami a legjobb: ez működik!
Változásokat érnek el vele.
Persze ez nem utalás arra hogy mondj fel, vagy mit tudom én, csak egy érdekes apróság.😅
Na mindegy a kérdésre: a főnököd egy gerinctelen szar. Ha annyira nem ért az üzlethez, hogy a minimumot is képtelen megadni a dolgozóinak, akkor inkább húzza le a redőnyt.
"Ha annyira nem ért az üzlethez, hogy a minimumot is képtelen megadni a dolgozóinak,+"
JAJJAJJJJJJJ de naiv vagy!! szted azért nem adja meg mert nem tudja
vagy azért mert így több marad a zsebében?
Szted melyik? Ugyan... amit nem ad oda, az a zsebében marad.
"Ha nem fizetik ki a minimumot a munkásoknak, konkrétan becsődölnek, mert senki nem megy hozzájuk dolgozni."
olyan NINCS.
Mindig lesz megszorult ember. Mindig. amíg szar van légy is van.
"más NINCS"
Ha egy afrikai sivatag közepén laksz egy jurtában, akkor költözz. Ennyi. A hiszti nem oldja meg.
Kinyitom az eheti újságot, és van benne vagy 30 álláshirdetés. És még a netet nem is néztem. Nem is Budapest, nem is megyeszékhely, még csak nem is nagyobb város. Ahogy a mondás tartja, "jó kifogás sose volt rossz"...
"Kinyitom az eheti újságot, és van benne vagy 30 álláshirdetés"
így van. ez is onnan van. szuperinfó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!